Visa kurser.se som: Mobil

Webbproduktion 8 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 8 veckor
Pris: 5 495 SEK inkl. moms
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Webbproduktion 8 veckor

Det här är en distanskurs där du får lära dig webbproduktion på åtta veckor. Med Adobes programvaror, Photoshop, Flash och Dreamweaver för webbproduktion är det bara din fantasi och skicklighet som sätter gränser för vilka alster du kan skapa. Målet med kursen är att du skall kunna skapa webbsidor och känna dig säker på att du gjort rätt när du lämnar ifrån dig ditt arbete.

Längd: 8 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris:
 5 495 kr

Kursupplägg
Varje vecka presenteras en ny uppgift tillsammans med teori och videofilmar som visar hur du kan gemonföra momenten. När du är klar med uppgiften skickas den till läraren som återkommer med kommentarer inom 24 timmar. Läraren arbetar själv med reklamproduktion dagligen och finns som support via mail under hela kursen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med webbproduktion och vill kunna hantera de olika programmen som krävs för att kunna skapa proffsiga hemsidor. Du behöver inga förkunskaper men det är bra om du kan lite eftersom den här kursen innehåller mycket.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

5 495 kr. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Webbproduktion 8 veckor.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Intresseanmälan

För att få mer information om Webbproduktion 8 veckor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbproduktion 8 veckor!

Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer