Visa kurser.se som: Mobil

Photoshop - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Photoshop Grund

PhotoshopDet här är en Photoshopkurs för dig som vill lära dig programmet från grunden. När du väl har lärt dig Photoshop är det bara din fantasi och skicklighet som sätter gränser för vilka bilder du kan skapa. 

Målet med kursen är att du ska kunna spara bilder för olika media såsom webb, tryck, Powerpoint samt utskrift på skrivare och fotolabb. Du kommer att kunna frilägga bilder och lägga ihop flera bilder till en för att kunna göra snygga kollage.

Längd: 4 veckor
Tid: 15 h/vecka
Pris:
 2995 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka sker en genomgång av teori med olika videofilmer. Till varje genomgång hör en övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren.

Kursen är på distans och helt på Internet. Läraren finns också via e-post och du har support dygnet runt. Du får svar och kommentarer på alla uppgifter inom 24 timmar. Kursen ges på distans under fyra veckor effektiv tid, men du har tillgång till kursläraren och allt material i 24 veckor för att slutföra dina uppgifter.

Målgrupp

Photoshopkursen riktar sig till alla som vill lära sig bildbehandla med världens mest använda program. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Photoshop - Grundkurs.

Recensioner

sh
(5)
Bra upplägg! Kanske ha andra uppgifter är de exempel som visas i videorna?
Lotta
(5)
Bra kurs, perfekt att kunna köra i eget tempo när tid finns över. Känns tomt att den är slut...

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Photoshop - Grundkurs
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer