Visa kurser.se som: Mobil

Photoshop för fotografer

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Photoshopkurs anpassad för fotografer

PhotoshopGenom den här Photoshopkursen lär du dig att bildbehandla som proffsfotograferna. Med Adobe Photoshop är det bara din fantasi och skicklighet som sätter gränser för vilka bilder du kan skapa.

Målet med kursen är att du ska känna till alla verktyg, menyer och hur du redigerar bilder för att få dem att se bra ut. Du kommer bl.a. förstå hur man arbetar med nivåer, kurvor, färgbalans, skärpa och mycket mer. Du får lära hur du arbetar med bilder för tryck, webb och utskrift.

Längd: 4 veckor
Tid: 10 -15 tim/vecka
Pris:
 2 995 kr

Kursupplägg
Varje vecka får du en teoretisk genomgång med videofilmer där du lär dig ett nytt moment. Du får dessutom en övningsuppgift varje vecka som du lämnar in och får kommentarer på från kursledaren.

Den här redigeringskursen är på 4 veckor effektiv tid med lärare som arbetar med reklam dagligen och du har dessutom tillgång till din kurs i 6 månader för färdigställande och repetition. Support och kommentarer på alla uppgifter inom 24 timmar.

Målgrupp

Den här kursen passar alla som vill lära sig att behandla sin egna bilder på ett professionellt sätt med Photoshop. Inga förkunskaper krävs.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2 995 kr. Kurslitteratur ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Photoshop för fotografer.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Photoshop för fotografer!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer