Visa kurser.se som: Mobil

Photoshop Elements

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Photoshopkurs Elements - Distanskurs

ElementsGenom den här Photoshopkursen får du lära dig att behandla bilder i Photoshop Elements. Du får verkytgen för att skapa bilder som proffsen gör, endast fantasin sätter gränserna.

Målet med kursen i Photoshop Elements är att du ska kunna spara bilder för olika media såsom webb, tryck, powerpoint samt utskrift på skrivare och fotolabb. Du kommer att kunna frilägga bilder och lägga ihop flera bilder till en för att kunna göra snygga kollage.

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 h/vecka
Pris:
 2995 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Kursen ges på distans vilket gör att du kan genomföra kursen var och när du vill. Grundupplägget för kursen är på fyra veckor men du har tillgång till din handledare och support under hela 24 veckor för att kunna slutföra dina uppgifter.

Målgrupp

Denna Photoshopkurs på distans riktar sig till alla som vill lära sig bildbehandla med världens mest använda program. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr för 4 veckor. Kurslitteratur ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Photoshop Elements.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Photoshop Elements!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer