Visa kurser.se som: Mobil

Photoshop 8 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
8 veckor
5 495 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Photoshopkurs under 8 veckor

PhotoshopGenom denna photoshopkurs på distans får du lära dig att redigera bilder för både webb och tryck. Kursen ges under 8 veckor med en lärare som dagligen arbetar med reklamproduktion. 

Målet med kursen är att du ska kunna frilägga bilder och lägga ihop flera bilder till en för att kunna göra snygga kollage. Du kommer dessutom att kunna spara bilder för olika media såsom webb, tryck, powerpoint samt utskrift på skrivare och fotolabb.

Längd: 8 veckor
Tid: 15 h/vecka
Pris:
 5495 kr

Kursupplägg
Genom teorigenomgångar och videofilmer får du varje vecka en genomgång av ett nytt moment. Till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal.

Läraren finns som support via mail under hela kursen och du får svar på frågor och kommentarer på dina uppgifter inom 24 timmar. Du har tillgång till kursen och din lärares support i upp till 24 veckor om du skulle behöva mer tid än 8 veckor för att genomföra alla uppgifter. 

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill lära sig bildbehandla med världens mest använda program. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den fotokurs du har gått och behärskar kameran samt tillhörande teknik.

Kostnader

5495 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Photoshop 8 veckor.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Photoshop 8 veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer