Visa kurser.se som: Mobil

Microsoft PowerPoint - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
Boka kursen och starta samma dag
2 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Professionella presentationer med PowerPoint

PowerPoint

Att skapa en presentation i Powerpoint brukar vara relativt enkelt men att skapa snygga presentationer kanske inte alltid är lika enkelt. I den här kursen får du redskapen till extra finesser som behövs för att dina presentationer ska bli lätta att läsa och ge ett bra intryck.

Deltagare & målgrupp
PowerPoint kursen vänder sig till alla som vill få till bättre presentationer.

Mål med kursen Powerpoint grund
Att förstå hur du lägger upp en presentation från början.

Förkunskaper
Inga

Kursupplägg
Kurs PowerPoint grund är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 12 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kurs PowerPoint grund är helt på distans. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Diplomering
Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom (PDF) mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Microsoft PowerPoint - Grundkurs.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Microsoft PowerPoint - Grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer