Visa kurser.se som: Mobil

InDesign - Interaktiva dokument

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
2 veckor
1 795 - 2 995 SEK

Kursbeskrivning

Distanskurs - Skapa interaktiva dokument i InDesign

InDesignLär dig att skapa interaktiva dokument i InDesign på distans. Genom den här kursen får du lära dig att skapa dokument för både tryck och skärm. Du får lära dig att lägga in flera interaktiva funktioner som knappar, menyer, bokmärken, animeringar, filmer, ljud och övergångar.

Den här InDesignkursen gör det möjligt för dig att skapa presentationer för surfplattor och andra digitala enheter. Genom InDesigns nya fuktioner bygger du enkelt presentationer med mer precision än om du använder till exempel Power Point. Efter kursen ska du känna full kreativ frihet när du skapar annonser och broschyrer i InDesign.

Längd: ca 2 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris: 1795 kr

Kursupplägg
Kursen ges helt på distans på internet. Första delen av kursen handlar om förberedelser av vårt dokument och saker som är bra att tänka på. I den andra delen kommer vi att lägga in alla interaktiva funktioner. Läraren finns tillgänglig via mail under hela kursen och du får svar på frågor och inlämningar inom 24 timmar.

Målgrupp

För dig som vill lära dig att skapa interaktiva dokument i InDesign. För att gå kursen behöver du ha gått InDesign Grund eller ha motsvarande kunskaper sedan tidigare.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2 995 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om InDesign - Interaktiva dokument.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera InDesign - Interaktiva dokument!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer