Visa kurser.se som: Mobil

InDesign - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 4 veckor
Pris: 2 995 SEK inkl. moms
Snittbetyg: (1 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

InDesign Grund

InDesignkursGenom att gå en grundkurs i InDesign får du kunskaper som hjälper dig att skapa snygga trycksaker och PDF:er för webbpublicering. Distanskursen ges under fyra veckor av en lärare som dagligen arbetar med reklamproduktion. Du har tillgång till kursen, handledning och support i hela 24 veckor om du behöver mer tid än fyra veckor för att färdigställa dina uppgifter.

Du får support och kommentarer på alla uppgifter inom 24 timmar. Stöter du på större problem med dina uppgifter och inte kommer vidare med din kurs kan du alltid ringa din kursledare och få vägledning via telefon.

Längd: 4 veckor
Tid: 10 -15 tim/vecka
Pris: 2995 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen. Målet med kursen är att du ska behärska verktyget såpass väl att du kan känna full kreativ frihet i ditt arbete med exempelvis annonser broschyrer etc.

Arbetsformer
Kursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Målgrupp

För vem?
Kursen vänder sig till dig som vill kunna göra egna proffsiga trycksaker och som arbetar eller vill arbeta med formgivning och vill kunna ta fram tryckfärdiga original som t.ex. visitkort, nyhetsbrev, produktblad, affischer, broschyrer, kataloger mm.

Förkunskaper:
Inga.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr. inkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om InDesign - Grundkurs.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner

Maria   |   2010-09-07
Jag har lärt mig massor och har tack vare kursen kommit in på en utbildning som jag sökt, som krävde In Design kunskaper.
          (5)
Intresseanmälan

För att få mer information om InDesign - Grundkurs, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
InDesign - Grundkurs
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer