Visa kurser.se som: Mobil

InDesign - Fortsättning

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

InDesign Fortsättning

InDesignDet här är en fortsättningskurs i InDesign för dig som vill fördjupa dina kunskaper i att skapa snygga trycksaker och PDF:er för webbpublicering. InDesignkursen ges under fyra veckor av en lärare som dagligen arbetar med reklamproduktion.

Efter kursen kan du själv hantera Adobe InDesign för produktion, och du känner dig säkrare i ditt layoutarbete. Kursen ger dig kunskap om formatmallar, mallsidor, avancerad sidhantering och banfunktioner. Kursen lär dig även hur du hanterar färger och förbereder dokument för tryck.

Lärare: Madeleine Stenlund, Grafisk formgivare
Längd: 4 veckor
Tid: 10 -15 tim/vecka
Pris: 2995 kr 

Kursupplägg
Kursen är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Du får support och kommentarer på alla uppgifter inom 24 timmar. Stöter du på större problem med dina uppgifter och inte kommer vidare med din kurs kan du alltid ringa din kursledare och få vägledning via telefon.

Arbetsformer
Kursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Du har tillgång till din kurs 24 veckor för att färdigställa samt repetera med full support och handledning under hela din kurstid.

Målgrupp

För vem?
Kursen vänder sig till dig som vill kunna göra egna proffsiga trycksaker och som arbetar eller vill arbeta med formgivning och vill kunna ta fram tryckfärdiga original på ett litet mer avancerat sätt.

Förkunskaper:
InDesign Grund eller liknande.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

Pris
2995 kr. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om InDesign - Fortsättning.

Recensioner

Gunilla
(5)
Det här är verkligen bra kurser. Man går tillbaka om man inte förstår eller vill göra om enkelt. Sen det bästa är all feedback, med detaljerad förklaring, som jag lärt mej mycket av också. Man kan ställa frågor själv och får snabbt svar.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer