Visa kurser.se som: Mobil

InDesign 8 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
8 veckor
5 495 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

InDesign - 8 veckor

InDesignGenom denna distanskurs i InDesign får du lära dig att skapa snygga trycksaker och PDF filer för webbpublicering. Målet med kursen är att du ska behärska verktyget såpass väl att du kan känna full kreativ
frihet i ditt arbete med exempelvis annonser broschyrer etc.

Idag är InDesign det självklara valet för dig som ska producera tidningar, annonser, affischer och annan tryckt media. Programmet ger dig full kontroll över alla delar i produktionen, men är ändå relativt lätt att på kort tid komma igång och börja göra snygga trycksaker.

Längd: 8 veckor
Tid: ca 15 tim/vecka
Pris: 5495 kr 

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support inom 24 timmar via mail under hela kursen.

Våra kurser är på 8 veckor med lärare som arbetar med reklam dagligen och du har dessutom tillgång till din kurs i 6 månader för färdigställande och repetition. 

Arbetsformer
Kursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Målgrupp

För vem?
Kursen vänder sig till dig som vill kunna göra egna proffsiga trycksaker och som arbetar eller vill arbeta med formgivning och vill kunna ta fram tryckfärdiga original som t.ex. visitkort, nyhetsbrev, produktblad, affischer, broschyrer, kataloger mm.

Förkunskaper:
Inga.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

5495 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om InDesign 8 veckor.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera InDesign 8 veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer