Visa kurser.se som: Mobil

Illustrator - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Illustrator Grund

IllustratorMed en distanskurs i Illustrator får du lära dig att skapa avancerad vektorgrafik. Genom den här kursen får du lära dig programmet från grunden och få en förståelse för dess alla möjligheter. Målet med kursen är att du ska kunna arbeta med vektorgrafik, skapa egna loggor och rita snygga illustrationer. Våra kurser är på 4 veckor effektiv tid med lärare som arbetar med reklam dagligen. 

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris: 2995 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via e-post under hela kursen.

Kursen är på distans och helt på Internet. Du har tillgång till din kurs 24 veckor för att färdigställa samt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Support och kommentarer på alla uppgifter inom 24 timmar. 

Målgrupp

Kursen i Illustrator vänder sig till dig som arbetar eller vill arbeta som grafisk formgivare, illustratör eller som webbdesigner. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr inkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Illustrator - Grundkurs.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Illustrator - Grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer