Visa kurser.se som: Mobil

Illustrator - Fortsättning

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Distanskurs - Illustrator Fortsättning

IllustratorDet här är en Illustratorkurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i att skapa vektorgrafik och snygga loggor. Med Adobe Illustrator kan du skapa avancerad vektorgrafik.

Målet med kursen är att du ska förstå skillnaden mellan Photoshops pixelbaserade grafik och Illustrators vektorbaserade. När du väl kommit underfund med hur vektorgrafik fungerar är det bara du själv som sätter gränsen för vad du kan skapa.

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris: 2995 kr 
 

Kursupplägg
Teori varvas med övningsuppgifter med nya moment varje vecka. Övningsuppgifterna laddas upp på vår kursportal och kursledaren kommenterar dem inom 24 timmar. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Kursen är på distans och helt på Internet. Du har tillgång till din kurs 6 månader för att färdigställa samt repetera med full support och handledning under hela din kurstid.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar eller vill arbeta som grafisk formgivare, illustratör eller som webbdesigner och som vill kunna Illustrator lite mer på djupet. Du bör ha gått kursen Illustrator Grund eller ha motsvarande kunskaper sedan tidigare.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Illustrator - Fortsättning.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Illustrator - Fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer