Visa kurser.se som: Mobil

Digitalfoto - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
1 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Fotokurs - Digitalfoto Grund

FotokursI den här fotokursen får du lära dig grunderna i digitalfotografering och målet är att du ska förstå skillnaden och sambandet mellan bländare, slutartid, ISO och vitbalans. Du får även lära dig din kamera under kursens gång så du kommer igång med att använda de olika programlägen som finns att välja mellan.

Längd: 4 veckor
Tid: ca 10-15 tim/vecka
Pris: 1 995 kr 

Kursupplägg
Under den här fotokursen på distans under fyra veckor får du lära dig både teorin och praktiken kring hur du fotograferar. Varje vecka får du övningsuppgifter och videor som visar hur ska gå till väga. När du är klar med en uppgift lämnar du in den till kursläraren som ger feedback inom 24 timmar. Kursläraren finns tillgänglig under hela kursen via mail och du har support dygnet runt.

Målgrupp

Denna fotokurs på distans passar alla som vill lära sig hantera sin digitalkamera.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den fotokurs du har gått och behärskar kameran samt tillhörande teknik.

Kostnader

1 995 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digitalfoto - Grundkurs.

Recensioner

Per
(5)
Mycket lärorik och rolig och ett extra plus att man fick några bildbehandlingstips. Jag kommer också att gå digitalfotografering 2. Jag kan rekommendera den här kursen till alla som ska lära sig hantera sin kamera. Tack Madeleine för en bra kurs och givande kommentarer! Hälsning Per
Maria Engstam
(5)
Mycket lärorik och jag har verkligen fått koll på min kamera och jag tror jag har äntligen läst igenom min manual och förstår nu hur min kamera ska användas. Jätterolig kurs!

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Digitalfoto - Grundkurs
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer
Distansskolan.se

Grund – Fortsättning
Porträtt – Natur
Blommor


4 & 8 veckor från 1995 kr.
Inkl moms och bok (värde ca 450 kr)

Läs mer