Visa kurser.se som: Mobil

Adobe Lightroom

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
Egen takt
Boka kursen och starta samma dag
2 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Full koll på dina bilder med Photoshop Lightroom

Kursen är en grundkurs i Lightroom och lämpar sig för dig som vill använda Lightroom som ditt huvudsakliga program för bildredigering. Eftersom Lightroom fungerar extra bra tillsammans med Photoshop passar kursen också för dig som gått vår grundkurs i Photoshop.

Vi är Adobe Authorized Training Center

Det betyder att våra lärare är Adobe Certified Experts och Certifierade Instruktörer vilket visar på en djupgående och avancerad kunskap inom Adobes programvaror.

AATC

Deltagare & målgrupp
Kursen riktar sig till dig som fotograferar eller behöver hantera många bilder på ett smart och genomtänkt sätt.

Mål med kursen Lightroom
Du ska kunna importera, sortera och kategorisera, redigera och exportera bilder i Lightrooms enkla och intuitiva gränssnitt. Efter kursen kommer du också t.ex. kunna göra bildspel och webbgallerier med dina bilder.

Förkunskaper
Inga

Kursupplägg
Kurs Lightroom grund är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en eller flera övningsuppgifter som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 12 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kurs Lightroom grund är helt på distans. Kursen är övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Adobe Lightroom.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Adobe Lightroom!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer