Visa kurser.se som: Mobil

Adobe InDesign Bokproduktion

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
Egen takt
Boka kursen och starta samma dag
1 795 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Gör böcker med InDesign

InDesign är branschens ledande program för produktion av trycksaker och finns det en mer typisk trycksaksprodukt än en bok? Den här kursen riktar sig både till den som skrivit ett färdigt bokmanus och behöver flytta boken till InDesign för att skapa ett färdigt tryckdokument eller till den som hjälper författare att slutföra ett bokprojekt.

Vi är Adobe Authorized Training Center

Det betyder att våra lärare är Adobe Certified Experts och Certifierade Instruktörer vilket visar på en djupgående och avancerad kunskap inom Adobes programvaror.

ACE

Deltagare & målgrupp
Vår indesignkurs i bokproduktion vänder sig till dig som vill kunna göra färdiga tryckoriginal för böcker.

Mål med InDesignkurs
Målet med kursen är att du ska behärska verktyget såpass väl att du kan skapa egna proffsiga böcker, färdiga att skicka till tryckeriet.

Förkunskaper
Kurs InDesign Grund eller liknande

Kursupplägg
InDesignkursen är upplagd så att varje avsnitt har teori varvat med videofilmer. Till kursen finns en övningsuppgift i form av en bok som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Om du vill kan du använda eget material. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 12 månader för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
InDesignkursen är helt på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Diplomering
Deltagare som genomgått hela kursen får ett digitalt diplom (PDF) mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Adobe InDesign Bokproduktion.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Adobe InDesign Bokproduktion!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer