Visa kurser.se som: Mobil

Adobe InDesign 8 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
8 veckor
Boka kursen och starta samma dag
5 495 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

InDesign - 8 veckor

InDesignGenom denna distanskurs i InDesign får du lära dig att skapa snygga trycksaker och PDF filer för webbpublicering. Målet med kursen är att du ska behärska verktyget såpass väl att du kan känna full kreativ
frihet i ditt arbete med exempelvis annonser broschyrer etc.

Idag är InDesign det självklara valet för dig som ska producera tidningar, annonser, affischer och annan tryckt media. Programmet ger dig full kontroll över alla delar i produktionen, men är ändå relativt lätt att på kort tid komma igång och börja göra snygga trycksaker.

Vi är Adobe Authorized Training Center

Det betyder att våra lärare är Adobe Certified Experts och Certifierade Instruktörer vilket visar på en djupgående och avancerad kunskap inom Adobes programvaror.

ACE

Deltagare & målgrupp
Vår indesignkurs vänder sig till dig som vill kunna göra egna proffsiga trycksaker och som arbetar eller vill arbeta med formgivning och vill kunna ta fram tryckfärdiga original som t.ex. visitkort, nyhetsbrev, produktblad, affischer, broschyrer, kataloger mm.

Mål med kursen InDesign
Målet med kursen är att du ska behärska verktyget såpass väl att du kan känna full kreativ frihet i ditt arbete att skapa egna proffsiga trycksaker som ger ett utseende som lockar till merläsning. Du kommer att lära dig skapa tryckfärdiga original som t.ex. visitkort, nyhetsbrev, produktblad, affischer, broschyrer, kataloger och mycket mer.

Förkunskaper
Inga

Kursupplägg
InDesignkursen är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 12 månader för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
InDesignkursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Diplomering
Deltagare som genomgått hela kursen får ett digitalt diplom (PDF) mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Målgrupp

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Adobe InDesign 8 veckor.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Adobe InDesign 8 veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer