Visa kurser.se som: Mobil

Acrobat XI

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans, Stockholm
Cirka 4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Acrobatkurs XI Grund

AcrobatDet här är en Acrobatkurs för dig som vill lära dig att samla in, förbereda och skicka ut information i PDF-filer. Med hjälp av Adobe Acrobat kan du skapa och granska dokument effektivare, göra formulär och hämta in information enklare. Du kan dessutom kombinera flera filtyper i prydliga PDF-portfolior och skapa proffsigt material.

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 timmar/vecka
Pris: 2995 kr

Kursupplägg
Acrobatkursen är upplagd så att varje vecka varvas teori med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Du har tillgång till kursen 12 månader för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Målgrupp

För dig som vill lära dig att använda Adobe Acrobat. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.

Kostnader

2.995 inkl. moms och kurslitteratur.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Acrobat XI.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Acrobat XI!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer