Visa kurser.se som: Mobil

Acrobat Grund - Bli medlem

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
Egen takt
Bli Medlem: 1 månad (299:-), 3 månader (799:-) eller 12 månader (2.995:-)
299 SEK

Kursbeskrivning

Teckna medlemskap
1 månad (299:-), 3 månader (799:-) eller 12 månader (2.995:-)

PDF är standardformatet för att distribuera dokument på webben för att visa eller skriva ut dokument. Det här är en Acrobatkurs för nybörjare där du lär dig att skapa, konvertera, dela, redigera, underteckna och hantera PDF-filer. På kursen lär du dig också dela PDF-filer, skapa PDF-portfolios, samarbeta med delade granskningar, skapa interaktiva formulär, dokumentskydd och mycket mer.

Kursen - en del av medlemskapet
Du får tillgång till kursen genom att bli medlem på distansskolan.se. Teckna medlemskap i 1 månad (299:-), 3 månader (799:-) eller 12 månader (2.995:-). Med medlemskapet får du fri tillgång till den här och hundratalet andra kurser inom webb, design, foto, video, office, sociala medier och digital marknadsföring.

Kursupplägg
Du har tillgång till samtliga kurser, dygnet runt, under hela medlemsperioden. Kurserna består av videofilmer med genomgångar, ämne för ämne och övningsmaterial/uppgifter man kan ladda ner för att testa sina nya kunskaper.

Support och hjälp
Kör du fast med en övningsuppgift eller har en fråga kring innehållet på en genomgång kan du ställa frågor och hitta svar i vårt forum eller genom att kontakta kursledaren via mail för personlig hjälp och rådgivning och på så sätt snabbt komma vidare.

Månadsträff online
En gång i månaden kl. 19-20 kan du vara på våra diskussionsträffar online där vi tar upp olika intressanta och aktuella ämnen. Du som medlem har möjlighet att påverka innehållet och ställa frågor.

Diplom

Efter genomförd kurs får du tillgång till ett diplom du själv kan spara eller skriva ut.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Acrobat Grund - Bli medlem.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Acrobat Grund - Bli medlem!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer