Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans
Egen takt
Löpande starter
21 900 SEK inkl. moms

Video

Kursbeskrivning

Utbilda dig till inredare hos Distansinstitutet

Bli Inredare idag genom flexibla studier på distans

Sveriges i särklass mest profilerade och uppskattade Inredare Lulu Carter och Maria Celin ger dig alla kunskaper du behöver för att kunna börja (eller avancera) din karriär inom inredning, design och styling dagen efter du är färdig med din utbildning.

Att studera till inredare, inredningsdesigner, inredningsarkitekt (tre namn på samma sak) på Distansinstitutet innebär att du kommer kunna arbeta som antingen egen företagare eller anställd både generellt eller mer specialiserat mot vissa områden.

Lär dig driva inredningsprojekt från A till Ö

Vår inredningsutbildning ger dig en komplett kompetens för att driva hela inredningsprojekt, från första kontakten med kunden till presentation av färdigt förslag och slutligen fakturering.

Du kommer också att få kunskaper i exempelvis:

  • Använda textilier, belysning och accessoarer på ett passande sätt
  • Förstå och använda återbruk och hållbar design i ditt arbete som Inredare
  • Göra gedigna belysningsplaner
  • Hur färgsystemet Natural Color System (NCS) fungerar och ska användas
  • Skapa skalenliga planskisser

Distansinstitutets utbildning till Inredare studerar du var du vill, i din egen takt och när det passar dig bäst vilket gör att du enkelt kan jobba vid sidan av dina studier. Utbildningen innehåller inga träffar.

Ansökan

Distansinstitutet har inga krångliga ansökningar. Köp utbildningen på Distansinstitutets hemsida och börja dina studier inom några minuter.

Inga förkunskaper krävs.

Upplägg

Du väljer själv studietid och studietakt. Utbildningens innehåll motsvarar en termins studier.

Kursintyg

  • Diplom får du efter genomförd utbildning. Diplomeringen ställer inga krav på prov eller inlämningsuppgifter.
  • Certifikat kräver godkänt inlämnat arbetsprov. Detta kan göras antingen via praktikplats som du själv ansvarar för att hitta eller via en caseuppgift som du får tilldelad i utbildningens sista moment. Certifieringen är 100% valfri.

Pris

Pris inkl. moms: 21 900 kr.

Du köper utbildningen tryggt på Distansinstitutets hemsida via Klarna som erbjuder flera flexibla betalningsalternativ oavsett om du köper som privatperson eller via ett företag. Du kan dela upp betalningen på 6, 12, 24 eller 36 månader, betala med kort, betala med BankID etc.

Köp och börja din utbildning idag! 

Kursledare

Lulu Carter och Maria Celin är ansvariga för utbildningen Inredare

Lulu Carter är Sveriges mest kända inredningsdesigner efter 18 säsonger i TV 4-programmet Äntligen hemma som inredare och stylist. Hon är också författare och har skrivit boken "Sinnliga rum: Konsten att inreda med hjärtat".

När homestaging och homestyling lanserades var Lulu först i Sverige med att använda sig av konceptet, som går ut på att dekorera och inreda bostäder inför försäljning för att visa bostaden från sin bästa sida.

Maria Celin är inredningsdesigner känd från Husräddarna på TV3 och Arga snickaren på Kanal 5. Hon har en bakgrund från Inredningslinjen och Konstskolan och har jobbat med inredning och design i 15 års tid. 

Maria fokuserar mycket på ekologi och hållbarhet vilket i kombination med hennes breda och djupa kunskap om inredning och pedagogiska förhållningssätt gör henne till en av Sveriges mest populära inredare.

I Distansinstitutets inredningsutbildning får du alltså ta del av nycklar till framgång och tips från över 30 års erfarenhet från landets främsta profiler.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inredare.

Distansinstitutet

Distansinstitutet - Utbildningar och kurser på distans

Yrkesutbildningar på distans

Distansinstitutet erbjuder yrkesutbildningar på distans inom områden som: Kommunikation PR Coachning Projektledning Inredning Du kan ta steget rakt ut i arbetslivet direkt efter studierna. Utbildningarna är skapade i samarbete med landets mest framstående ämnesexperter inom respektive område för att ge...


Läs mer och visa alla kurser med Distansinstitutet

Kontaktuppgifter till Distansinstitutet

Distansinstitutet

Skeppargatan 8
11452 Stockholm

Tel: 08-38 33 69
distansinstitutet.se

Recensioner

Lars R
(4)
Jättenöjd med utbildningen! Var orolig i början att jag skulle vara helt ensam i mina studier då då man läser helt på distans men Distansinstitutet var alltid jättesnabba att svara så fort jag hade en fråga. Tack för alla samtal!
Nicolina B
(5)
5 av 5
Patrik Johansson
(5)
Jag har länge intresserat mig för inredning, form och färg, så utbildningen ”Inredare” hos Distansinstitutet kändes som en självklarhet för mig. De professionella experternas breda kompetens inom området gör utbildningen intressant, och de lär ut på ett väldigt pedagogiskt sätt med lärorika filmklipp som är ett stort plus för en distansutbildn...
Visa hela
Recensioner
Inredare
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner
Läs recensioner