Office för nybörjare: Grundläggande färdigheter och smarta knep

Längd
30 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
2 000 SEK
Nästa kurstillfälle
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
2 000 SEK
Nästa kurstillfälle
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 000 SEK / person

Kursbeskrivning

Office för nybörjare: Grundläggande färdigheter och smarta knep

Gå en Office-utbildning för nybörjare!

Välkommen till första delen vår omfattande Office-kurs som lär dig allt du behöver veta för att bli en mästare på Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote och Outlook!  

Kursen är riktad till dig som är både nybörjare eller vill förbättra dina befintliga färdigheter, den tar avstamp i det allra mest grundläggande och fortsätter med teori varvat med praktiska moment. Den ger dig förutsättningar att gå från total nybörjare till att kunna hantera samtliga av Officepaketets program på en grundläggande nivå. 

Under kursen kommer du att lära dig att använda Word för att skapa professionella dokument, Excel för att hantera data och skapa kalkylblad, PowerPoint för att skapa övertygande presentationer, Teams för att samarbeta effektivt med kollegor och kunder, OneNote för att organisera dina anteckningar och Outlook för att hantera din e-post och kalender. 

Kursen är uppdelad i olika avsnitt för varje program, och du kommer att lära dig mängder med grundläggande funktioner för att kunna använda Officepaketet både privat och professionellt. Du kommer också att lära dig hur man använder dessa program tillsammans för att öka produktiviteten och förbättra samarbetet med andra människor. 

Denna kursen är den första delen där nästa kurs Office Fördjupning tar dig vidare till en mer avancerad nivå och tillåter dig utnytta Office-paketets fulla potential. Vi rekommenderar du som är nybörjare börjar med denna kursen innan du fortsätter med fördjupning. 

Är du osäker på vilken kurs du ska välja kan du alltid titta på första lektionen helt gratis. 

Oavsett om du är en student, egenföretagare eller arbetar i ett företag, kommer den här kursen att hjälpa dig att öka din produktivitet, förbättra dina färdigheter och bli mer självsäker i din användning av Office-programmen. Köp vår Office-kurs idag och ta din karriär och din förmåga att arbeta med Office till nästa nivå! 

Video

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Valfritt

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Vår Office-kurs är utformad för att passa en bred målgrupp, oavsett ålder, yrkeserfarenhet eller bransch. Kursen riktar sig till alla som vill lära sig att använda Microsoft Office-programmen på ett effektivt sätt, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren användare som vill finslipa dina befintliga färdigheter. 

Om du är en student som behöver lära sig att använda Office-programmen för att skapa skolprojekt och rapporter, kommer den här kursen att ge dig de grundläggande färdigheterna och teknikerna du behöver för att bli en expert. 

Om du är egenföretagare eller arbetar i en mindre organisation kan du lära dig hur man använder Office-programmen för att effektivt hantera din verksamhet och öka produktiviteten. Kursen ger dig de verktyg och tekniker du behöver för att hantera dina dokument, hantera dina kalkylblad och skapa professionella presentationer för dina kunder. 

Om du arbetar i en större organisation kommer du att lära dig hur man använder Office-programmen för att samarbeta med kollegor och öka produktiviteten. Du kommer att lära dig hur man använder Teams för att hålla möten och kommunicera med ditt team, hur man använder Outlook för att hantera din e-post och kalender, och hur man använder OneNote för att organisera dina anteckningar. 

Kort sagt, oavsett om du är en student, egenföretagare eller arbetar i en större organisation, kommer vår Office-kurs att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och öka din produktivitet när du använder Microsoft Office-programmen. 

Kursintyg

Diplom efter genomförd utbildning.

Kostnader

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Kursinnehåll

  • Grundläggande ordbehandling i Microsoft Word 
  • Grundläggande kalkyler och kalkylblad i Microsoft Excel  
  • Bygg presentationer i Microsoft PowerPoint  
  • Samarbeta online med Microsoft Teams  
  • Anteckningar och projekt i Microsoft OneNote 
  • E-post och kalender i Microsoft Outlook 

Upplägg 

1 termin deltid/ 15-20 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 15-20 studietimmar för att slutföra de moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet. 

Utbildningen är fördelad på 6 lektioner grundläggande utbildning där ni tar del av de viktigaste kunskaperna som krävs för att använda programmen i Microsoft-paketet. Varje lektion är mellan 3 och 6 avsnitt på 2 till 10 minuter speltid per avsnitt.  

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.  

Kursledare

Linus Rudbeck 

Linus har en bakgrund inom utveckling, där han har levererat projekt direkt till kunder och även jobbat som konsult och varit en integrerad del av kundens team. Med sin breda erfarenhet och kompetens har Linus nu kompletterat med att lära ut programmering, där han verkligen brinner för att dela sin kunskap med andra. Han är en mästare inom sitt område och har en passion för att hjälpa andra att nå sin fulla potential inom utveckling. 


Linus

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Office för nybörjare: Grundläggande färdigheter och smarta knep och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...

Läs mer och visa alla kurser med Distansakademin i Sverige

Highlights