Komplett Office-paket: Från Nybörjare till Proffs!

Längd
60 timmar - Läs i egen takt
Pris
2 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
60 timmar - Läs i egen takt
Pris
2 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 995 SEK / person

Kursbeskrivning

Komplett Office-paket: Från Nybörjare till Proffs

Välkommen till en omfattande resa genom Microsoft Office!

Genom vårt kombinerade paket får du både Office Nybörjare och Office Fördjupning. På totalt två steg lär du dig allt från grundläggande färdigheter till avancerade tekniker inom Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote och Outlook. 

I Office Nybörjare introduceras du till Office-paketets grunder, där vi går igenom varje program steg för steg, ger dig en stabil grund och förbereder dig för nästa nivå. Denna del passar särskilt dig som är ny till Office-paketet eller känner att du vill fylla på dina grunder. 

Efter att ha byggt en stabil grund, tar Office Fördjupning dig vidare till en mer avancerad nivå. Här utnyttjas programmens fulla potential där du dyker djupt in i varje program för att lära dig tekniker och funktioner som gör dig till en sann Professionell Office-användare! 

Med detta paket kommer du att bli rustad för att öka din produktivitet, förbättra dina färdigheter och bli mer självsäker i din användning av Office-programmen, oavsett om du är student, egenföretagare eller en del av en större organisation. Köp vårt kompletta Office-paket idag och låt oss guida dig genom varje steg på din Office-resa!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive utbildning:

Office för nybörjare: Grundläggande färdigheter och smarta knep

Office fördjupningskurs: Effektivisera ditt arbete med Office

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

  • Kurs
  • Distans

Kursintyg

Diplom efter genomförd utbildning.

Kostnader

Ordinarie pris: 3500 kr 

Rabatterat pris: 2995 kr 

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Kursledare

Linus Rudbeck 

Linus har en bakgrund inom utveckling, där han har levererat projekt direkt till kunder och även jobbat som konsult och varit en integrerad del av kundens team. Med sin breda erfarenhet och kompetens har Linus nu kompletterat med att lära ut programmering, där han verkligen brinner för att dela sin kunskap med andra. Han är en mästare inom sitt område och har en passion för att hjälpa andra att nå sin fulla potential inom utveckling. 


Linus

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Komplett Office-paket: Från Nybörjare till Proffs! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...

Läs mer och visa alla kurser med Distansakademin i Sverige

Highlights