Kursinformation
Stockholm
13 tillfällen
2 210 - 2 340 SEK Momsfri

Video

Kursbeskrivning

Ndombolo är en kongolesisk musik- och dansstil som är grunden för kongolesisk populär urban dans. Dansstilen kännetecknas av att man flyttar sin höft,
i cirkulära rörelser till roliga rytmiska mönster till Seben-musiken.  

En av de mest framstående dansinnovatörerna av Ndombolo var Radja Kula som skapade de populäraste danserna på 80- och 90-talet. Ndombolo kan ses i mycket av dagens kommersiella dansstil afrobeat och dansas av både män och kvinnor.

Den här klassen kommer att fokusera på strikt Ndombolo, att träna teknik, steg samt koreografi och gå igenom den musikaliska utvecklingen av denna specifika stil och kort bakgrundshistoria. Detta för att verkligen kunna ansluta till kärnan i denna energiska, roliga och upplyftande stil. Du kommer garanterat att känna dig glad och pigg när vi dansar med till tonerna av Fally Ipupa, Extra Musica, Papa Wemba, Werrason etc!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Afro beat och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Danscenter Fryshuset

Danskurser i Stockholm på Fryshuset

Danskurser i Stockholm - Danscenter Fryshuset

Danscenter har funnits centralt på Södermalm i Stockholm sedan 1973 och rankas som en av Sveriges största och mest välrenommerade privata dansskolor i Sverige. Idag bedrivs vår verksamhet på Fryshuset Stockholm. Vi har kurser i Barndans, Dansmix, Balett, Hipphop/Streetdance, Breaking...


Läs mer och visa alla kurser med Danscenter Fryshuset

Kontaktuppgifter till Danscenter Fryshuset

Danscenter Fryshuset

Mårtendalsgatan 6
120 30 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Afro beat !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 30 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Afro beat , fyll i följande uppgifter: