Körkort moped

Dalens Trafikskola
Kursinformation
Stockholm
4 900 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Körkort för moped (EU-moped) på Dalens Trafikskola

För AM-körkort (EU-moped) krävs minst 12 timmars utbildning. 8 timmar är teori och 4 timmar körning. Körningen blir minst en timme manövrering i körgård och minst tre timmar i trafik. Vid övningskörning i trafik kommer din lärare omväxlande åka skjuts med dig eller på egen moped/motorcykel bakom. Kontakt mellan lärare och elev har vi genom radioutrustning. Skyddskläder och moped tillhandahålls av skolan. Har du t.ex egen hjälm får du självklart använda den.

För att uppnå målen på den praktiska delen kan det i vissa fall beövas mer träning än de föreskrivna fyra. Om så är fallet kan du att beöva boka fler tider för övningskörning. Kostnaden för dessa tider ligger då utöver den fasta avgiften för de obligatoriska momenten.

Efter genomförd utbildning rapporterar vi till Transportstyrelsen att du uppnått målen enligt undervisningsplan och först då kan du genomföra Kunskapsprovet på Vägverket, för att bli slutgiltigt godkänd.

Förutom de obligatoriska teori- och körtimmarna vill vi att du klarar ett antal övningsprov på skolan (ingår i priset). Detta för att säkerställa att du har tillräckliga kunskaper för att klara Kunskapsprovet på Vägverket.

Pris: 4900 kr

Dalens Trafikskola

Dalens Trafikskola

Ta körkort på Dalens Trafikskola

Vi utbildar på Personbil, Motorcykel och AM-körkort Som elev på Dalens Trafikskola kommer du känna att vi gör allt för att Du ska få Ditt körkort på ett så snabbt och enkelt sätt som möjligt. Om du aldrig tidigare kommit...


Läs mer och visa alla kurser med Dalens Trafikskola

Kontaktuppgifter till Dalens Trafikskola

Dalens Trafikskola

Sofielundsvägen 12
121 32 Enskededalen

Recensioner
Bli den första att recensera Körkort moped!