Visa kurser.se som: Mobil

Vattenskoter förarbevis Karlstad

CSM vattenskoterutbildning
Kursinformation
Karlstad
1 Halvdag
Löpande från onsdag-söndag mellan Mars-December
3 999 SEK

Kursbeskrivning

Kurslängden för en vattenskoterutbildning är 2 halvdagar, där den första dagen består av teoretisk undervisning på distans och hemifrån, medan den andra dagen är praktisk och genomförs på plats hos oss i Karlstad.

Den teoretiska delen av utbildningen genomför du hemma på distans innan du besöker oss på plats. När du bokat plats för din vattenskoterutbildning kommer du få en inloggning till teorin där du får ta del av kursmaterialet i lugn och ro. I kursmaterialet finns även instuderingsfrågor efter varje kapitel där du kan verifiera dina kunskaper inför det slutgiltiga provet.

Det teoretiska kursmaterialet för vår vattenskoterutbildning består av sjövägsregler, säkerhetsutrustning, hastighetsbegränsningar, grundläggande navigation, sjökort, riskbedömning med mera. Den andra dagen består av moment om vattenskoterns konstruktion, körteknik, manövrering med mera.

Dag två genomförs på plats och närvaro är obligatorisk. För dig som bokat utbildning för vattenskoter och ska genomföra de praktiska momenten gäller uppsamling utanför våra lokaler i Karlstad. Introduktionen av den teoretiska utbildningen för vattenskoter kommer bestå av att avläsa sjökort för aktuellt område som vi ska vistas i samt förhållningsregler och säkerhet när vi befinner oss på sjön. Därefter beger vi oss tillsammans till sjön och påbörjar de praktiska delarna av vattenskoterutbildningen. Om behovet finns går det bra att byta om i våra lokaler.

Vid godkännande av kurs erhåller deltagaren ett utbildningsbevis för vattenskoter. Därefter återstår endast att beställa antingen ett digitalt. eller fysiskt förarbevis för vattenskoter.

Kursmaterial samt övrig utrustning ingår i priset när du bokar din vattenskoterutbildning hos oss. Det finns inget krav på att du behöver ta med en egen vattenskoter på utbildningen utan vi tillhandahåller vattenskotrar på utbildningen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna vattenskoterutbildning lämpar sig bäst för dig som kör vattenskoter. Vi har inga krav på erfarenhet eller förkunskaper. Alla är välkomna.

Kursintyg

Csm vattenskoterutbildning är av transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare och har samtliga licenser och certifieringar för anordnande av utbildning för vattenskoter.

Efter godkända resultat erhåller deltagaren ett förarbevis för vattenskoter.

Kursledare

Vi har certifierade instruktörer med lång erfarenhet inom sjöfart. Instruktörerna har nautisk kompetens och besitter stor kunskap kring vattenskotrar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vattenskoter förarbevis Karlstad.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Christina
Jag är såååå nöjd och jag rekommenderar denna utbildning till alla hos just dom! Så bra bemötande och så tydliga med allt samt att det va skoj! Rekommenderas starkt
Magdalena
Proffsig kurs med väldigt trevliga och duktiga instruktörer. Rekommenderar starkt!

CSM vattenskoterutbildning

CSM Vattenskoterutbildning tillhandahåller utbildning för vattenskoter som ger dig laglig rätt att köra vattenskoter i hela Sverige. Den nya lagen om förarbevis träder i kraft från och med våren 2022 men du kan redan nu boka din vattenskoterutbildning hos oss på...


Läs mer och visa alla kurser med CSM vattenskoterutbildning

Kontaktuppgifter till CSM vattenskoterutbildning

CSM vattenskoterutbildning

Bråviksvägen 55
60365 Norrköping

Mobil 0762886332


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vattenskoter förarbevis Karlstad, fyll i följande uppgifter: