Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 59 recensioner.

Lisa Åberg
(4)
En härlig dag med inspirerande människor och fin miljö. Bra med expertis i form av en fysioterapeut och Anna.
Hans Gebert
(5)
Jag har fått hjälp att hitta många varierade övningar för både små och stora muskelgrupper. Bra pepp inför framtida pass.
Michaela
(4)
Bra upplägg där det var lätt att ställa frågor under tiden och få tips om varje övning. Extra plus för miljön.
Isabelle Bäckman
(4)
Enkelt, roligt, bra och vettiga övningar! Kommer ta med mig flera stycken på mina pass.
Kajsa
(4)
Roligt och inspirerande! Tydliga, lugna instruktioner. Perfekt lokal. Kul med stor grupp. Mycket nya övningar för varje kroppsdel. Jag kommer använda detta till att öka min rörlighet, balans och styrka samt att förebygga skador och stelhet.
Malin
(4)
Bra med visning av alla övningar samt att vi utfört dem med många alternativa variationer. Bra med en fysioterpeuts kunskap och erfarenhet. Jätte fint ställe att vara på.
Sara Sjöqvist
(4)
Bra med snabb genomgång för att sedan få testa övningarna själv. God lunch! Jag kommer använda detta inom vår träningsverksamhet, både som rena mobilitetspass och i andra pass.
Ninni
(5)
Bra upplägg och variation. Super med olika varianter på samma övning där ofta lek kommer med. Många nya övningar som är så bra för alla.
Marie Embre
(5)
Superhärlig dag! Massor av inspiration och kunskap. Allt kändes tydligt och pedagogiskt. Härlig dynamik i gruppen.
Susann
(5)
Superbra övningar och en härlig dag med massvis av inspiration! Tydligt och pedagogiskt. Härlig miljö och stämning i gruppen.
Petra Andersson
(5)
Fantastisk miljö att vara i! Bra när man får nya idéer mot exempelvis ett träd eller ett berg. Lagom många rörelser att lära in under en dag. Bra att man kan göra övningarna lättare och svårare så att alla klarar dem.
Anna
(4)
Bra upplägg med övningar - tydliga instruktioner där man fick testa själv. Väldigt kompetenta kursledare.
Ulrika
(5)
Pedagogiskt, bra tempo och fin miljö! Bra med fysioterapeut som kan kroppen.
Håkan Sandberg
(5)
Kursledaren var tydlig, engagerande, inspirerande och såg till att alla fick ta plats. En inbjudande atmosfär och bra feedback. Bra att få testa övningar för muskelminnet. Kursboken var lätt att hitta i och tydliga beskrivningar med bilder.
Jessica Halling
(5)
Inspirerande! "Hands-on"! Roligt!
Solveig Retting
(5)
Massor med inspiration. Bra med alla praktiska övningar och olika exempel. Härlig energi från kursledaren. Kursboken är superb - "min bibel"!
Anna Glanmark
(5)
Toppenbra! Inspirerande, pedagogiskt, fantastisk kurslitteratur, bra storlek på grupp, bra tips, konstruktiv feedback, energikick!
Catrin Grambo
(5)
Tack för fantastiska dagar Anna! Din energi sträcker sig så långt och du är grymt inspirerande!!! Kursen var varierande, positiv, informativ, inspirerande, rolig och mycket givande.
Signe Lönsted
(5)
Är helt såld efter två helt fantastiska dagar i skogen! Jag har nog aldrig haft så roligt och lärt mig så mycket på någon kurs tidigare. Anna är otroligt kunnig och inspirerande som ledare och har en härlig energi som smittar av sig! Rekommenderar verkligen denna kurs för dig som vill få lite ny inspiration i din träning eller komplettera ditt...
Visa hela
Annika Bohm
(5)
Kul! Ser redan fram emot vidareutbildning i höst! Bra att vi var en liten grupp på kursen, men också bra att fler var med när vi skulle hålla våra pass. Bra format på kursbok med tydliga bilder. Anna spred energi och glädje.
Petra Luhmer Måhlén
(4)
Roligt, bra energi och en positiv upplevelse! Det var bra att vi fick börja kursen med att testa ett pass så att vi hade en gemensam utgångspunkt att reflektera och bygga kring. Bra att prova många olika övningar och miljöer. Bra och tydligt kursmaterial med bilder och syfte samt vad man ska tänka på. Var bra att vi fick testa våra pass på andra...
Visa hela
Camilla Settlin
(5)
Att få idéer och kunskap till övningar både i grupp och individuellt för att dra igång träning i naturen, under ledning av Anna Adelman, är bara SÅ roligt och inspirerande. Naturen har mycket gott att bidra med till vårt välmående både fysiskt och psykiskt, och ett sätt att ta del av detta är att anta utmaningarna i CrossNature. Utmaningar i att...
Visa hela
Örjan Åhlén
(4)
Underbart att allt är ute! Det var bra att få köra igenom alla övningar för att få testa på dem samt att få leda ett pass själv. Bra och tydligt material med bra tips som inte bara gällder hur man utför en övning korrekt. Kursledaren var tydlig, avslappnad och inkluderande.
Cristina Rai
(5)
Mycket bra utbildning med bra upplägg och inspirerande innehåll. Mycket bra koncept som inkluderar alla och kan lätt anpassas för allas behov. Anna är en fantastik ledare som möter alla med ödmjukhet där de är oavsett nivå och erfarenhet. Hon skapar en trygg plats där alla kan vara sig själva och där skratt, lekfullhet och spontanitet får plats....
Visa hela
Ninni Bäckman
(5)
Engagerande och helt fantastiskt! Överträffade mina förväntningar!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.