Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 128 recensioner.

Leif Borgstedt, Banan i Trosa
Varierat och mycket parövningar. Mina deltagare kommer nu få mindre redskap och mer arbete med egen eller varandras kroppar. Jag har alltid sökt aktiviteter som är utomhus så det här passar mig som hand i handsken.
Fredrik Aldén Czechowski, Banan i Trosa
Upplägget och övningarna var toppen!
Helene Bergström, Banan i Trosa
Tycker det var bra upplägg med lagom mycket övningar. Nya och bra övningar. Kursen var positiv och så bra Anna!
Markus Reimer, Banan i Trosa
Bra fördelning mellan teori och praktik. Inspirerande kursledare!
Christina
Annica
Mycket praktiska övningar och bra bok med tydliga övningar. Bra längd och intensitet för alla. Fantastisk miljö, härligt väder och en väldigt positiv upplevelse!
Klara Willkocks Kjellgren
Fantastisk och jättekul upplägg! Bra blandingar av övningar och information. Väldigt inspirerande att höra hur andra jobbar med CrossNature. Bra med en första dag med mycket information och sedan en andra dag där man får prova på själv, lära sig av andra och få feedback. Dessutom underbar utomhusmiljö och god lunch! Lyxigt! Supertack, så härliga...
Visa hela
Munira
Hela upplägget var toppen, både att bli ledd och få leda. Feedbacken var väldigt värdefull. Utbildningsmaterialet kommer jag ha mycket använding för, tydligt och bra med förslag på olika pass så jag kan komma igång dirket efter utbildningen.
Therese Folkesson
Toppenupplägg! Bra variation mellan att göra övingar och reflektera. Finemang att vi får med oss den fina boken med härliga bilder och alla övningar och tips.
Anna Ambrose, Yogana
Bra tydligt upplägg. Bra instruktioner. Snyggt med lunch. Bra att få testa att leda. Tack för bra dagar!
Mirja
Pedagogiskt utförande, inga frågor var för konstiga. Tydliga svar och bra alternativa övningar. Bra tips på hur jag som ledare skall tänka på pass.
Pernilla
Upplägget känns mycket bra. Bra med korta pauser för återhämtning och reflektion. Glad, kunnig kursledare som ger trygghet, inspiration och kunskap. Materialet känns redan som min nya bibel.
Camilla Andersson
Bra upplägg, man kunde slappna av och vara sig själv. Bra och tydlig kursledare som gav många tips och väckte tankar. En stor mängd bra övningar att kunna använda. Tack för en helt fantastisk helg som gett så mycket!
Mensur
Konceptet är jättebra! Mångsidigt.
Anita
Kursledaren är väldigt kunnig, med lång erfarenhet. Väldigt bra idé att hålla träning ute i naturen. Det ger glädje att träna i grupp och i par. Utbildningsmaterialet är tydligt, samtidigt kortfattat och fina bilder.
Kim Robertsson
Jättebra koncept! Många bra förslag på övningar och upplägg. Tips på säkerhet, jättebra. Tydlig kursledare, glad positiv och energisk. Hög kompetens!
Maja
Mycket info, bra övningar, inspirerande. Tydlig och bra kursledare som möter människor där de är.
Sanna Suomela
Superhärliga och pedagogiska kursledare! Mycket nytänk och övningar som vi kan skala av/på till våra deltagare.
Lina Andersson
Allt var över förväntan. Vi fick lära oss om det man tänkt sig samt ännu mer ingående. Toppen med två kursledare. Jag älskar detta koncept!
Ulrika
Många övningar med varianter och teori varvat. Öppne stämning. Varierad miljö. Bra med övningsbank digitalt.
Signe Lönsted
Härliga och kunniga ledare. Avslappnat och skön stämning. Bra med input och nya inspirerande övningar.
Nima
Annica Thorin
Många övningar hinner man igenom. Tydliga instruktioner. Plats för dialog, frågor, samtal och bra feedback!
Anette
Bra instruktioner och öppet klimat, enkelt att ställa frågor. Omväxlande både när det gäller miljö och innehåll. Upplägg och träningsform ger mersmak!
Emma
Så himla roliga dagar! Det var länge sedan jag var så trött på ett bra sätt. Massa skratt och skön känsla i kroppen. Peppig ledare som verkligen förmedlar konceptet. Bra med tydlig kursbok. Stolt över att jag gjorde det!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.