Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 87 recensioner.

Rikard, Sooshim
Duktig, glad och inspirerande kursledare. Stort och bra utbud av övningar. Bra med övningsbanken online. Jag känner mig inspirerad!
Johanna
En bra mängd övningar, med en stor variation. Mycket trevlig miljö att vistas i. Trevlig, peppande, inspirerande och glädjespridande kursledare. Videobiblioteket är helt fantastiskt att få med sig.
Eva
Det var bra att vi gick igenom många olika övningar och vad som var bra att tänka på i varje övning. Det var bra att vi fick tillgång till inspelade filmer så vi kan gå tillbaka och repetera. Bra att vi fick göra egna pass och träna på CrossNature-konceptet. Mycket trevlig och inspirerande kursledare. Mysigt, trevligt, fin gemenskap och fantasti...
Visa hela
Niklas, Sooshim
Härligt positiv instruktör! Bra inspiratör. Stort och bra övningsurval.
Ulrika Nordahl, Stark Ute
Kul! Lagom intensitet. Bra att få gå på ett riktigt pass och att få göra egna pass i slutet av dagen.
Ulrika KA
Bra att få testa många övningar, varierade miljöer och olika exempel. Stort utrymme att ställa frågor. Jätte bra att få gör ett pass på slutet för att nyta ihop säcken.
Anonym
Bra kurs. Många övningar. Bra kombination med att prova på övningar samt att ha tillgång till naturen.
Anna
En väldigt rolig kurs! Bra upplägg med övningar, struktur samt ett pass på förmiddagen - gör det lättare att diskutera utifrån. Också bra att få göra ett eget pass och tänka igenom upplägg och få feedback.
Lotta
Pedagogiskt upplägg, intensivt men funkade bra ändå.
Ulrika
Intensivt, bra upplägg där vi fick börja med ett pass och sedan testa massa härliga övningar. Bra val av både plats och matställe.
Camilla Persson
Supernöjd - miljön, upplägget, instruktioner, passbeskrivning, övningar och maten! Anna är bra som ledare - glad, tydlig, pedagogisk och har utstrålning och kan peppa och förklara.
Emma
Bra, rolig och intensiv helg! Bra dynamik i gruppen.
Josefin Ritzman
MYCKET övningar! Imponerad att vi hann med så mycket redan första dagen. Kul att få inspiration att vara i en "okänd" skog men ändå klara av att hålla ett pass man planerat. Kul att tillhöra CrossNature-familjen! Ser fram emot att ha kontakter att få inspiration av och kanske gästinstruera hos varandra.
Annika Alfredsson Thörewik
Positiv anda, kunnig ledare med mycket kunskap och erfarenhet. Bra upplägg och tempo under de två dagarna.
Maria Börjesson, Stark Ute
Bra upplägg, bra inspiration, fantastiskt att vara ute en hel helg! Bra sammansatt grupp med antal deltagare. Bra att gruppen fick köra pass. Superbra ledarskap!
Linda Pettersson, Träningskompaniet WGF i Vaxholm
Bra upplägg med genomgång av olika övningar. Tydligt vad ett pass ska innehålla och vad man bör tänka på med avseende på allt. Tack för roliga och lärorika dagar!
Maria Källsson, Naturefitness
Trevlig miljö, god mat, lagom många deltagare. Varierat och tydliga instruktioner. Väldigt bra kursbok och upplägg med examination dag två. Bra utvärdering av varandras pass. Anna är en entusiasmerande, trevlig, trygg och kunnig kursledare.
Anna Maria Wellmar, Träningskompaniet WGF i Vaxholm
Tydlig och bra information inför kursen (utrustning, mötesplats etc.). Under kursen bra mix mellan övningar och reflektioner, bra variation. Tydlig, trevlig och positiv kursledare. Mycket bra utbildningsmaterial med instruktiv text och bild.
Eva Secher, Xcamp
Bra upplägg. Trots långa dagar känns det som om återhämtning kommer naturligt i mikropauser. Många aha-känslor då övningar som man aldrig tänkt på visades på ett enkelt och tydligt sätt. Bra med hela tiden små tips på vägen. Feedback konstruktiv och informativ med förslag på förbättringar.
Ola Secher, Xcamp
Flera nya parövningar som är både effektiva och mycket lätta att utöva. Mycket bra bok som inspirerar för framtida pass. Tydlig, lugn och energigivande kursledare.
Helena Svärd, Xcamp
Väldigt nöjd med utbudet av parövningar då det är det jag kunde minst av. Boken verkar matig och utförlig, bra material för oss.
Anna Örjebrink, Xcamp
Varierande bra upplägg. Mycket bra att få starta med ett pass. Härligt med olika miljöer och anpassade övningar till miljön. Kursledaren var tydlig, såg alla, inspirerande. Det var avslappnat och vi hade roligt tillsammans. Ser fram emot att få grotta ner mig i boken nu.
Malin
Bra kursledare: tydlig, energisk och kunnig! Superbra utbildningsmaterial - mycket övningar och bilder. Fantastisk helg med skog, strand, träning och goa deltagare. Anna har utmanat oss träningsmässigt och samtidigt har vi fått massor av övningar att använda. Skog, strand och härlig sol med massvis av skratt!
Erika
Inspirerande och kunnig kursledare, positiv och öppen för önskemål. Härlig miljö och roliga varierande övningar.
Dagmara Roy
Kursen har öppnat dörren till det bästa träningsstället! Jag tycker att jag har fått mycket inspiration. Det var roliga övningar och Anna har inspirerat mig att se naturen som ett gym. Nu känner jag att det ska bli roligt att leda pass för seniorer utomhus.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.