Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 64 recensioner.

Erika
(4)
Inspirerande och kunnig kursledare, positiv och öppen för önskemål. Härlig miljö och roliga varierande övningar.
Dagmara Roy
(4)
Kursen har öppnat dörren till det bästa träningsstället! Jag tycker att jag har fått mycket inspiration. Det var roliga övningar och Anna har inspirerat mig att se naturen som ett gym. Nu känner jag att det ska bli roligt att leda pass för seniorer utomhus.
Josefine Montán
(5)
Fullmatad med många övningar. Boken är super, lättförståelig, tydlig, inspirerande. Bra ledare, positiv, peppande och kunnig.
Sanna Suomela
(5)
Roligt, lättsamt och fantastsik energi genom dagarna. Mycket lärorikt och kul att få se och prova alla sorters övningar. Stort material. Anna utbildar pedagogiskt så man förstår. Hon har fått mig att öppna upp ännu mer för träning i naturen.
Lina Andersson
(5)
Jag är supernöjd! Upplägget var toppen. Skönt att få prova alla övningar på plats även med olika variationer.
Lisa Åberg
(4)
En härlig dag med inspirerande människor och fin miljö. Bra med expertis i form av en fysioterapeut och Anna.
Hans Gebert
(5)
Jag har fått hjälp att hitta många varierade övningar för både små och stora muskelgrupper. Bra pepp inför framtida pass.
Michaela
(4)
Bra upplägg där det var lätt att ställa frågor under tiden och få tips om varje övning. Extra plus för miljön.
Isabelle Bäckman
(4)
Enkelt, roligt, bra och vettiga övningar! Kommer ta med mig flera stycken på mina pass.
Kajsa
(4)
Roligt och inspirerande! Tydliga, lugna instruktioner. Perfekt lokal. Kul med stor grupp. Mycket nya övningar för varje kroppsdel. Jag kommer använda detta till att öka min rörlighet, balans och styrka samt att förebygga skador och stelhet.
Malin
(4)
Bra med visning av alla övningar samt att vi utfört dem med många alternativa variationer. Bra med en fysioterpeuts kunskap och erfarenhet. Jätte fint ställe att vara på.
Sara Sjöqvist
(4)
Bra med snabb genomgång för att sedan få testa övningarna själv. God lunch! Jag kommer använda detta inom vår träningsverksamhet, både som rena mobilitetspass och i andra pass.
Ninni
(5)
Bra upplägg och variation. Super med olika varianter på samma övning där ofta lek kommer med. Många nya övningar som är så bra för alla.
Marie Embre
(5)
Superhärlig dag! Massor av inspiration och kunskap. Allt kändes tydligt och pedagogiskt. Härlig dynamik i gruppen.
Susann
(5)
Superbra övningar och en härlig dag med massvis av inspiration! Tydligt och pedagogiskt. Härlig miljö och stämning i gruppen.
Petra Andersson
(5)
Fantastisk miljö att vara i! Bra när man får nya idéer mot exempelvis ett träd eller ett berg. Lagom många rörelser att lära in under en dag. Bra att man kan göra övningarna lättare och svårare så att alla klarar dem.
Anna
(4)
Bra upplägg med övningar - tydliga instruktioner där man fick testa själv. Väldigt kompetenta kursledare.
Ulrika
(5)
Pedagogiskt, bra tempo och fin miljö! Bra med fysioterapeut som kan kroppen.
Håkan Sandberg
(5)
Kursledaren var tydlig, engagerande, inspirerande och såg till att alla fick ta plats. En inbjudande atmosfär och bra feedback. Bra att få testa övningar för muskelminnet. Kursboken var lätt att hitta i och tydliga beskrivningar med bilder.
Jessica Halling
(5)
Inspirerande! "Hands-on"! Roligt!
Solveig Retting
(5)
Massor med inspiration. Bra med alla praktiska övningar och olika exempel. Härlig energi från kursledaren. Kursboken är superb - "min bibel"!
Anna Glanmark
(5)
Toppenbra! Inspirerande, pedagogiskt, fantastisk kurslitteratur, bra storlek på grupp, bra tips, konstruktiv feedback, energikick!
Catrin Grambo
(5)
Tack för fantastiska dagar Anna! Din energi sträcker sig så långt och du är grymt inspirerande!!! Kursen var varierande, positiv, informativ, inspirerande, rolig och mycket givande.
Signe Lönsted
(5)
Är helt såld efter två helt fantastiska dagar i skogen! Jag har nog aldrig haft så roligt och lärt mig så mycket på någon kurs tidigare. Anna är otroligt kunnig och inspirerande som ledare och har en härlig energi som smittar av sig! Rekommenderar verkligen denna kurs för dig som vill få lite ny inspiration i din träning eller komplettera ditt...
Visa hela
Annika Bohm
(5)
Kul! Ser redan fram emot vidareutbildning i höst! Bra att vi var en liten grupp på kursen, men också bra att fler var med när vi skulle hålla våra pass. Bra format på kursbok med tydliga bilder. Anna spred energi och glädje.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.