Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 16 recensioner.

Elin Wilson
(5)
Dagar fyllda med träning, tips på nya varianter av övningar. Så otroligt mycket vara i nuet i naturen! Magiskt! Anna är så inspirerande! Är så glad och tacksam och fylld av ny kunskap!
Hans Gebert
(5)
Två riktigt kul och givande dagar med allt som CrossNature står för. Natur, glädje och svett. Trotts att jag tidigare lett många pass så känner jag nu mycket tryggare i hur ett bra CrossNaturespass ska vara.
Ulrika Nordahl
(5)
Lärde mig jättemycket på kursen. Bra att få gå igenom alla övningar med vår kursledare Anna Adelman, som var både pedagogisk och peppande. Nu vet jag hur man sätter ihop ett bra och inspirerande CrossNature pass och vad man ska tänka på. Dag 2 fick vi testa våra pass på varandra i gruppen och fick ge och ta emot konstruktiv feed back. En kurs fy...
Visa hela
Kimberly
(5)
En helt fantastisk kurs! Två dagar som va fyllda med så mycket inspiration, kundskap & glädje. Har gått ett par träningsutbildningar tidigare och skulle jag bara rekommendera 1 skulle det bli denna, en varigt givande kurs.
Kajsa Nordström
(5)
Pedagogiskt upplagd, fokus på varje deltagare samtidigt med gruppfokus. Man får både höra, se och göra. Seriöst och med glimten i ögat. Eftersom allt sker på plats i naturen upplever man verkligen hjärtat i crossnature. Jag kände mig sedd o välkomnad. Roligt, mycket skratt . Utmaningar.
Åsa Dahlrot
(5)
Nya övningar och ideer med många varianter.
Kenneth
(5)
Träningsvärk de lux. Fullproppad med nya övningar. Bra med liten grupp och personlig coachning. Underbar natur. Inspirerande ledare och glada deltagare. Ser fram emot att leda pass!
Kenneth
(5)
Massvis med roliga och bra övningar som jag både kommer använda privat och som instruktör. Fick ny inspiration som kan utveckla min träning. Proffsiga instruktörer och den härliga miljön som kursen hölls i gjorde inte upplevelsen sämre.
Jenny
(5)
Har tidigare tränat CrossNature och blev fast och kände att detta vill jag själv dela med mig av till andra varför jag valde att gå kursen. Kursupplägget var jättebra med tydlig genomgång av konceptet samt övningar. Kursledaren var mycket inspirerande och kompetent vilket ledde till två fantastiska kursdagar och efter avslut ville man bara hem o...
Visa hela
LindaG
(5)
Fantastiska dagar med inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte i mängder!! Härlig kursledare som bjuder på sig själv och är full av träningskompetens som hon förmedlar tydligt och med bra tempo. Härlig energi och glädje, jag är både stolt och förväntansfull att vara just CrossNature instruktör!
Anna W
(5)
Grymt kul, utmanande och inspirerande kurs med ett bra upplägg. All den kunskap man sög åt sig brinner man nu för att förmedla. Vill kunna ge andra möjligheten att finna samma energi och lycka i att träna utomhus som jag själv får. Har man möjlighet att gå denna kursen - tveka inte!!
Malin
(5)
Grym kurs med inspirerande ledare. Man brinner av energi att nå ut med budskapet och att få folk att få upp ögonen för träning ute. Hoppas kunna få många ur soffan för roligare, allsidigare träning än det här finns inte!
Inger
(5)
En suverän träningsform med både styrka och kondition ute i naturen. Kursen var både lärorik och inspirerande med bra dokumentation och genomgång av olika övningar och upplägg. Kan varmt rekommenderas!
Sara
(5)
Mycket givande och inspirerande kurs i en spännande och effektiv träningsform som ligger rätt i tiden nu när intresset för utomhusträning växer. Efter dessa två fullspäckade dagar har man en bra bas för att sätta ihop och leda pass i CrossNature, bara att sätta igång!
Helena Persson
(4)
Våran barmarksträning inför längdskidssäsongen har vi kunnat utveckla och göra väldigt omväxlande och rolig tack vare denna kurs. Rekommenderar stark att bli CrossNatureinstruktör. Mycket givande och kul träningsform som man kan anpassa för såväl vältränade såsom mindre vältränade i samma grupp.
Anna E
(4)
En toppen bra utbildning för dig som vill lära dig hur du använder kroppen på bästa möjliga sätt. Lär dig inspirera och led på ett pass ute i skogen. Inspiration från många av de vanliga uteidrotterna gör att igenkänningsfaktorn är stor, men man har aldrig tänkt på att kombinera dem på detta underbara sätt.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.