Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Crossnature

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 79 recensioner.

Lotta
(5)
Pedagogiskt upplägg, intensivt men funkade bra ändå.
Ulrika
(5)
Intensivt, bra upplägg där vi fick börja med ett pass och sedan testa massa härliga övningar. Bra val av både plats och matställe.
Camilla Persson
(5)
Supernöjd - miljön, upplägget, instruktioner, passbeskrivning, övningar och maten! Anna är bra som ledare - glad, tydlig, pedagogisk och har utstrålning och kan peppa och förklara.
Emma
(5)
Bra, rolig och intensiv helg! Bra dynamik i gruppen.
Josefin Ritzman
(5)
MYCKET övningar! Imponerad att vi hann med så mycket redan första dagen. Kul att få inspiration att vara i en "okänd" skog men ändå klara av att hålla ett pass man planerat. Kul att tillhöra CrossNature-familjen! Ser fram emot att ha kontakter att få inspiration av och kanske gästinstruera hos varandra.
Annika Alfredsson Thörewik
(5)
Positiv anda, kunnig ledare med mycket kunskap och erfarenhet. Bra upplägg och tempo under de två dagarna.
Maria Börjesson, Stark Ute
(4)
Bra upplägg, bra inspiration, fantastiskt att vara ute en hel helg! Bra sammansatt grupp med antal deltagare. Bra att gruppen fick köra pass. Superbra ledarskap!
Linda Pettersson, Träningskompaniet WGF i Vaxholm
(4)
Bra upplägg med genomgång av olika övningar. Tydligt vad ett pass ska innehålla och vad man bör tänka på med avseende på allt. Tack för roliga och lärorika dagar!
Maria Källsson, Naturefitness
(5)
Trevlig miljö, god mat, lagom många deltagare. Varierat och tydliga instruktioner. Väldigt bra kursbok och upplägg med examination dag två. Bra utvärdering av varandras pass. Anna är en entusiasmerande, trevlig, trygg och kunnig kursledare.
Anna Maria Wellmar, Träningskompaniet WGF i Vaxholm
(5)
Tydlig och bra information inför kursen (utrustning, mötesplats etc.). Under kursen bra mix mellan övningar och reflektioner, bra variation. Tydlig, trevlig och positiv kursledare. Mycket bra utbildningsmaterial med instruktiv text och bild.
Eva Secher, Xcamp
(5)
Bra upplägg. Trots långa dagar känns det som om återhämtning kommer naturligt i mikropauser. Många aha-känslor då övningar som man aldrig tänkt på visades på ett enkelt och tydligt sätt. Bra med hela tiden små tips på vägen. Feedback konstruktiv och informativ med förslag på förbättringar.
Ola Secher, Xcamp
(4)
Flera nya parövningar som är både effektiva och mycket lätta att utöva. Mycket bra bok som inspirerar för framtida pass. Tydlig, lugn och energigivande kursledare.
Helena Svärd, Xcamp
(5)
Väldigt nöjd med utbudet av parövningar då det är det jag kunde minst av. Boken verkar matig och utförlig, bra material för oss.
Anna Örjebrink, Xcamp
(5)
Varierande bra upplägg. Mycket bra att få starta med ett pass. Härligt med olika miljöer och anpassade övningar till miljön. Kursledaren var tydlig, såg alla, inspirerande. Det var avslappnat och vi hade roligt tillsammans. Ser fram emot att få grotta ner mig i boken nu.
Malin
(5)
Bra kursledare: tydlig, energisk och kunnig! Superbra utbildningsmaterial - mycket övningar och bilder. Fantastisk helg med skog, strand, träning och goa deltagare. Anna har utmanat oss träningsmässigt och samtidigt har vi fått massor av övningar att använda. Skog, strand och härlig sol med massvis av skratt!
Erika
(4)
Inspirerande och kunnig kursledare, positiv och öppen för önskemål. Härlig miljö och roliga varierande övningar.
Dagmara Roy
(4)
Kursen har öppnat dörren till det bästa träningsstället! Jag tycker att jag har fått mycket inspiration. Det var roliga övningar och Anna har inspirerat mig att se naturen som ett gym. Nu känner jag att det ska bli roligt att leda pass för seniorer utomhus.
Josefine Montán
(5)
Fullmatad med många övningar. Boken är super, lättförståelig, tydlig, inspirerande. Bra ledare, positiv, peppande och kunnig.
Sanna Suomela, yourtimeaw
(5)
Roligt, lättsamt och fantastsik energi genom dagarna. Mycket lärorikt och kul att få se och prova alla sorters övningar. Stort material. Anna utbildar pedagogiskt så man förstår. Hon har fått mig att öppna upp ännu mer för träning i naturen.
Lina Andersson, yourtimeaw
(5)
Jag är supernöjd! Upplägget var toppen. Skönt att få prova alla övningar på plats även med olika variationer.
Lisa Åberg
(4)
En härlig dag med inspirerande människor och fin miljö. Bra med expertis i form av en fysioterapeut och Anna.
Hans Gebert
(5)
Jag har fått hjälp att hitta många varierade övningar för både små och stora muskelgrupper. Bra pepp inför framtida pass.
Michaela
(4)
Bra upplägg där det var lätt att ställa frågor under tiden och få tips om varje övning. Extra plus för miljön.
Isabelle Bäckman
(4)
Enkelt, roligt, bra och vettiga övningar! Kommer ta med mig flera stycken på mina pass.
Kajsa
(4)
Roligt och inspirerande! Tydliga, lugna instruktioner. Perfekt lokal. Kul med stor grupp. Mycket nya övningar för varje kroppsdel. Jag kommer använda detta till att öka min rörlighet, balans och styrka samt att förebygga skador och stelhet.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.