Recensioner av Instruktör Utomhusträning - INSTRUKTÖRSKURS

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 105 recensioner.

Jenni Pettersson

Allt var bra! Intensiva dagar med bästa pepp från kursledare och deltagare. Bra upplägg, skönt med härlig paus med lunch och fika för att få upp värmen och kunna byta om. Det var magiskt att kunna övernatta med. Tack!

Maria Törnqvist

Bra gruppsammansättning, antal deltagare, plats, övningar och alla samtal.

Therese Ziedén

Bra storlek på grupp, bra inspiration. Har väckt tankar och idéer kring upplägg och träning. Det var enkelt att förstå konceptet trots att jag inte hade haft möjlighet att testa innan.

Jörgen Hultmark

Bra kursmaterial med övningar i kategorier. Bra praktiska genomgångar med samtal om hela flödet från uppvärmning till avskedsrutin.

Annika Bjerner

Fin gemenskap och många bra övningar. Ett lugnare upplägg än jag trodde, men åt det positiva hållet då det är lättare att ta till sig och lättare att komma ihåg. Vi har haft enormt roligt!

Kaia Puusepp

Fantastisk plats och omgivning. Kursledaren var glad, pigg, inspirerande och tydlig. Bra mat och fika, extra "hjärta" för kakan och kaffet. Bra bilder i boken med tydliga beskrivningar.

Louise Backlund

Kanonbra upplägg, bra material och man han lära sig massor under dessa dagar. Fantastisk kursledare som verkligen brinner för detta och det märks.

Leif Borgstedt, Banan i Trosa

Varierat och mycket parövningar. Mina deltagare kommer nu få mindre redskap och mer arbete med egen eller varandras kroppar. Jag har alltid sökt aktiviteter som är utomhus så det här passar mig som hand i handsken.

Fredrik Aldén Czechowski, Banan i Trosa

Upplägget och övningarna var toppen!

Helene Bergström, Banan i Trosa

Tycker det var bra upplägg med lagom mycket övningar. Nya och bra övningar. Kursen var positiv och så bra Anna!

Markus Reimer, Banan i Trosa

Bra fördelning mellan teori och praktik. Inspirerande kursledare!

Christina
Annica

Mycket praktiska övningar och bra bok med tydliga övningar. Bra längd och intensitet för alla. Fantastisk miljö, härligt väder och en väldigt positiv upplevelse!

Klara Willkocks Kjellgren

Fantastisk och jättekul upplägg! Bra blandingar av övningar och information. Väldigt inspirerande att höra hur andra jobbar med CrossNature. Bra med en första dag med mycket information och sedan en andra dag där man får prova på själv, lära sig av andra och få feedback. Dessutom underbar utomhusmiljö och god lunch! Lyxigt! Supertack, så härliga...

Visa hela
Munira

Hela upplägget var toppen, både att bli ledd och få leda. Feedbacken var väldigt värdefull. Utbildningsmaterialet kommer jag ha mycket använding för, tydligt och bra med förslag på olika pass så jag kan komma igång dirket efter utbildningen.

Therese Folkesson

Toppenupplägg! Bra variation mellan att göra övingar och reflektera. Finemang att vi får med oss den fina boken med härliga bilder och alla övningar och tips.

Anna Ambrose, Yogana

Bra tydligt upplägg. Bra instruktioner. Snyggt med lunch. Bra att få testa att leda. Tack för bra dagar!

Mirja

Pedagogiskt utförande, inga frågor var för konstiga. Tydliga svar och bra alternativa övningar. Bra tips på hur jag som ledare skall tänka på pass.

Pernilla

Upplägget känns mycket bra. Bra med korta pauser för återhämtning och reflektion. Glad, kunnig kursledare som ger trygghet, inspiration och kunskap. Materialet känns redan som min nya bibel.

Camilla Andersson

Bra upplägg, man kunde slappna av och vara sig själv. Bra och tydlig kursledare som gav många tips och väckte tankar. En stor mängd bra övningar att kunna använda. Tack för en helt fantastisk helg som gett så mycket!

Mensur

Konceptet är jättebra! Mångsidigt.

Anita

Kursledaren är väldigt kunnig, med lång erfarenhet. Väldigt bra idé att hålla träning ute i naturen. Det ger glädje att träna i grupp och i par. Utbildningsmaterialet är tydligt, samtidigt kortfattat och fina bilder.

Kim Robertsson

Jättebra koncept! Många bra förslag på övningar och upplägg. Tips på säkerhet, jättebra. Tydlig kursledare, glad positiv och energisk. Hög kompetens!

Maja

Mycket info, bra övningar, inspirerande. Tydlig och bra kursledare som möter människor där de är.

Nima
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.