Visa kurser.se som: Mobil

 

CrossNature® är en träningsform där naturen och den egna kroppen används som redskap för att träna både styrka och kondition. Passen och övningarna anpassas efter väder, natur och deltagarnas olika nivåer. Crossnature tränar du utomhus året om i skogen, parken eller på stranden.

Vi utbildar både de som vill bli instruktörer och de som vill ha inspiration för egen träning (nytt!). Om du certifierar dig som CrossNatureinstruktör kan du använda konceptet både i egen och andras verksamhet. Utöver vår grundutbildning erbjuder vi även utbildningar för dig som vill leda barnvagnspass, familjepass, pass med hund och seniorpass. Vi har även en ny utbildning med fokus på mobilitet, det vill säga kontrollerad rörlighet. Att lära sig att träna i flera plan och öka din mobilitet är ett sätt att förbättra både din vardag samt ett effektivt sätt att prestera bättre på dina vanliga träningspass. En ny träningstrend som är här för att stanna! Mer info om alla våra kurser finner du på vår hemsida. 

CrossNature AB driver även CrossNature STOCKHOLM. Vi som är ansvariga för kurserna har flera års erfarenhet som CrossNatureinstruktörer.

Mer information
För mer information om CrossNature eller våra utbildningar, gör en intresseanmälan (skriv gärna vilka frågor du har) nedan eller läs mer om oss på vår hemsida.

Visa alla kurser med Crossnature

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa
Instruktörsutbildning Pris Ort Snittbetyg
Instruktör Utomhusträning - CrossNature BARNVAGN 1 473 SEK Stockholm
Instruktör Utomhusträning - CrossNature FAMILJ 2 690 SEK Stockholm
Instruktör Utomhusträning - CrossNature GRUNDKURS 6 137 SEK Flera orter (2)
4,8 (11)
Instruktör Utomhusträning - CrossNature MOBILITET (ny!) 2 321 SEK Stockholm
5,0 (2)
Träning och Friskvård
Inspiration för egen utomhusträning (ny!) 3 169 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Crossnature och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Crossnature

Stockholm

Tel: 0707-307571
Mobil 0707-307571
www.crossnature.se

Recensioner

Kimberly
(5)
En helt fantastisk kurs! Två dagar som va fyllda med så mycket inspiration, kundskap & glädje. Har gått ett par träningsutbildningar tidigare och skulle jag bara rekommendera 1 skulle det bli denna, en varigt givande kurs.
Kajsa Nordström
(5)
Pedagogiskt upplagd, fokus på varje deltagare samtidigt med gruppfokus. Man får både höra, se och göra. Seriöst och med glimten i ögat. Eftersom allt sker på plats i naturen upplever man verkligen hjärtat i crossnature. Jag kände mig sedd o välkomnad. Roligt, mycket skratt . Utmaningar.
Åsa Dahlrot
(5)
Nya övningar och ideer med många varianter.
Crossnature
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 13 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Crossnature och få mer information, fyll i följande uppgifter: