Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

MC-körkort (paket)

Connys Trafikskola
Kursinformation
Märsta
1 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Körlektion 60 minuter, Obs vi kör 2 timmars pass 795kr

Teoripaket  Mc-bok, datatester och internettester. 995 kr

11 Paket Betala för 10 körlektioner, men kör 11. 7950 kr

Körprovsavgift Kostnad för repetitionslektion och lån av motorcykel på körprovet. 1680 krIntensivutbildning Du bestämmer själv hur intensivt Du vill köra dina lektioner. 

Mc-boken Du får teoretiska och praktiska råd i din körkortsutbildning. 250 krDatatester Du får utnyttja våra datorer hur mycket du vill. 795 krInternettester Du får tillgång till 20 st teoritester á 70 frågor via internet. 250 krPluggis Sammanfattning av grundteorin. 50 kr

Övrigt:  Den utrustning som krävs för övningskörning finns att tillgå på trafikskolan. De flesta tycker dock att det är trevligare att använda sin egen utrustning.

Motorcyklar: Vi kör Suzuki GSX 750 till tung- och begränsad behörighet.Honda 125 för lätt.

Uthyrning: Vi hyr ut mc för 1250 kr/dygn och 895 kr/dygn till tidigare elev.inkl 20 mil. Övermil deb 10:-

Alternativa studiesätt

1. Du kan förlägga hela utbildningen hos oss.
Vi hjälper dig med ansökan om körkortstillstånd. Du får studiematerial och börjar på teorilektionerna. Efter en testlektion utformar vi ett utbildningsprogram helt efter dina önskemål .En eller flera gånger per vecka tränar du med våra kunniga lärare tills du behärskar bilen och känner dej hemma i trafiken.Varje nytt övningsmoment förbereder du hemma genom studiehäften och övar det sedan praktiskt i bilen. Du får ett körschema som hjälper dig att överblicka tider och kostnader. Vi ordnar tid för halkkörning. När du godkänts teoretiskt och praktiskt hos oss bokar vi tid hos Vägverket i Sollentuna. Vi kommer att följa med dig på provet. Efter godkänt prov hos VV har du KÖRKORTET i din hand!

2. Om du har möjlighet att övningsköra privat.
Du skall börja med syntest och ansökan om körkortstillstånd. Tag en testlektion hos oss så vi kan komma fram till vad du skall läsa och hur du skall öva med din privata handledare. Teorin läser du som i alternativ 1.
Regelbundet kör du lektioner hos oss så vi kan hjälpa dig att öva svåra moment och ge dig nya tips. Din handledare får gärna åka med. Vi bokar in dig hos Vägverket för körkortsprov.

3. Om du tänkt köra upp hos Vägverket "privat".
Visste du att cirka 75% av alla privatprov underkänns, ofta beroende på någon detalj i körningen. Våra lärare är proffs på förarutbildning och hittar snabbt eventuella brister i din körning.
Några lektioner hos oss är en god investering för att klara provet, och framför allt kommer du att bli en säkrare och mer medveten förare. Du får givetvis tillträde till våra teorikurser och prov. Om du deltar i vårt utbildningsprogram för privatister kan vi ge dig tid för prov hos Vägverket. Din privatlärare är naturligtvis välkommen att följa med!

4. Intensivutbildning!
Hos Conny's har du även möjlighet att gå en intensivutbildning, läs mer här!

Intensivkurs

Att genomföra utbildningen koncentrerat kan vara en möjlighet för Dig som har bråttom eller vill få "det gjort". Hos oss i Märsta eller i Östhammar finner Du en fantastisk övningsmiljö där du kan träna körning under de bästa förhållanden.Vi kan erbjuda boende i olika pris klasser om du inte vill pendla.Vi har fina priserbjudande för 15/30 timmarskurser ! Dessa genomförs på en till tre veckor.

Fakta 1: Giltigt körkortstillstånd erfordras.

Fakta 2: För att få tid för teoriprov måste Du ha kommit så långt att vi ser att Du har en möjlighet att klara provet. När vi bedömer att det är möjligt beställer vi tid för TEORIPROV och KÖRPROV. Det kan innebära en vecka eller mer beroende på Vägverkets kö.Teoristudierna kan du påbörja på distans via internet!

Börja Din intensiv utbildning med en körtest.

Tillsammans gör vi en planering för hur Du lättast skall genomföra den teoretiska och praktiska utbildningen. Du kan välja om Du vill köra 1, 2 eller 3 veckor. Vi startar 7.30 och Du håller i regel på till 16.00. Du genomför 2 körpass per dag vilka är 1 eller 2 lektionstimmar ( 60 eller 120 min ). Däremellan pluggar Du teori med hjälp av teorifrågor med ljud. Du kommer snabbt och effektivt ta till dig den kunskap som behövs för att få det efterlängtade körkortet. Våra datorer koncentrerar inlärningen och Du når bra resultat snabbt! Kom i håg att förbereda Dig med läroboken !

Under utbildningstiden anpassar vi inplanerade körlektioner fram mot provet, och de sista lektionerna kommer Du att köra efter avklarat teoriprov.

Connys Trafikskola

Connys trafikskola

Connys Trafikskola

Välkommen till Connys TrafikskolaI dagens samhälle är det nästan nödvändigt att ha körkort. Det öppnar din väg till många arbetsplatser och bilen ger dig rörlighet för en aktiv fritid. Med våra specialutrustade övningsbilar har vi möjlighet och kompetens att ge...


Läs mer och visa alla kurser med Connys Trafikskola

Kontaktuppgifter till Connys Trafikskola

Connys Trafikskola

Ringvägen 53
195 24 Märsta

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera MC-körkort (paket)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner