Visa kurser.se som: Mobil

City Studios

Studiokurser och hyrstudior i Stockholm


City Studios driver kurser inom studiofotografering och systemkamera-hantering, och har en hyrstudioverksamhet för både proffs och amatörer.

Vi som utbildar dig har mångårig erfarenhet som studiofotografer, och vi har dessutom jobbat som försäljare av systemkamera- och studioprodukter, därför kan vi utrustningen väldigt bra!

Du har möjlighet att fortsätta fota i våra studior efter avslutad fotokurs.

City Studios har två fotostudior i Stockholm där utbildningen sker

Du som fotograf har efter genomförd studiokurs möjlighet att fortsätta med studiofotograferandet i våra kompletta studior. Om du är på proffsnivå eller nyligen har fått studiointresse spelar ingen roll. Våra studior är avsedda både för att dig som vill kunna ta hit kunduppdrag, och för dig som fotograferar på hobbynivå.

Studiofotografering, fotokurs

City Studios fotokurser finns i olika längder från 2-timmars snabbgenomgångar till 5-dagars studiokurser med totalt 16 timmars utbildning.

Våra fotostudior används idag både av av yrkes- och hobbyfotografer. Studiorna är komplett utrustade med minst 5 studioblixtar, vita fondväggar, bakgrunder och en mängd ljusformningstillbehör.

Om du är intresserad av utbildning till video/filmproduktion kan vi även erbjuda detta. 

studiokurs, fotostudio, fotokurs

Välkommen till City Studios fotokurser!

Några ord från tidigare kunder:


"Hej Patrik & Tomas!
Vill bara tacka för en vecka med en mycket bra kurs! Lagom nivå och massor med praktik gjorde att tiden gick fort och varje dag gick jag hem med en känsla av att ha lärt mig många nya och användbara saker!
Med vänliga hälsningar Joakim Säll" 

Studiokurs 5 dagar


"Hej Patrik! Måste bara passa på att ge dig lite positiv feedback :) Jag hade relativt "höga" förväntningar på dessa två timmar, och de uppfylldes med råge. Tyckte att du på ett enkelt och pedagogiskt sätt lyckades få även mig att förstå grunderna i de tekniska delarna med fotografering. Dessa två timmar gav mer än det senaste årets bläddring i manual och fototidningar. Så, tack än en gång. Ha en trevlig helg.
Mvh Jonas Forsberg"

Individuell kurs i systemkamerahantering, 2 timmar


"Förresten måste jag redan nu säga TACK för riktigt bra dagar. Gillar upplägget och hela er idé med hyrstudios och kurserna. Jätteroligt.
Hälsningar Christer Isehag"

Studiokurs, 5 dagar.


"Hej och tack för att ni kunde boka in mig i studion! Det kändes mycket fräscht och bra inrett. Perfekt med utrymme och ordning, hittade allt väldigt lätt och det kändes som en väldigt hemtrevlig studio. Trivdes enormt mycket att fota där, och jag kommer fortsätta att göra det!"
Natalie G Sundling

Hyra av studio 2
Läs mer om Fotokurs Studiofoto - Grundkurs i studiofotografering, med modell
Läs mer om Fotokurs - Grundkurs systemkamera
Läs mer om City Studios - Grundkurs i studiofotografering, utan modell
Läs mer om Fotokurs - Fördjupningskurs systemkamera

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med City Studios Sweden AB och veta mer om deras kurser.

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet