Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av City Studios Sweden AB

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 12 recensioner.

Jonas
(5)
Denna kurs höll, precis som City Studios andra kurser jag gått, högsta klass. Väldigt engagerade och duktiga kursledare.
Micke the man
(4)
Mycket bra och lärorik kurs
Cesar
(5)
En mycket bra workshop med mycket hands-on och tips från coachen. Bortsett från att jag fick många bra bilder så fick jag med mig många användbara tips, både från Aje och öviga deltagare. Rekommenderar varmt
Sashy
(5)
Pedagogisk lärare och grym grundkurs
Sadek
(3)
Om du aldrig har haft möjligheten till att leka med monolights samt ljus modifieringar eller har ingen kunskap alls inom detta så är detta värt den lilla summan du betalar. Men om du redan har spenderat massa timmar på att titta på youtube eller läst böcker om detta så kommer du förmedlingen inte lära dig nått nytt. Tänk på att detta är endast...
Visa hela
Kjell Christensson
(5)
Mycket bra kurs som uppfyllde mina förväntningar på alla plan. Visserligen basic information om kamera och fotografering men tyvärr så är det alltför många kurser av olika slag som ligger snäppet högre än nybörjare för ett de blir roligare då. Denna kurs höll sig på helt rätt nivå. Bra och tydlig kurshållare
Carl Arrow
(5)
Riktigt, riktigt bra kurs, verkligen från grunden och även att gruppen var på olika nivåer så fick alla det vi behövde. Nu förstår jag hur man använder kameran och det är bara att fotografera och fotografera. Jag har redan köpt plats på deras workshop i studio och del 2 av kamera kursen.
MickepsonMickepson
(4)
Veckokursen var mycket intensiv, kanske lite rörigt för alla ville fota så mycket som möjligt. Alla modeller var duktiga och det blev en hel del bra bilder.
Mickepson
(5)
Mycket intressant fotokurs, bra vägledning från kursledaren
AndersPH
(4)
Det var nog snart 1,5 år sedan men kursen var bra.
Lasse
(3)
Lagom stor grupp, dock dålig diciplin i gruppen... några tog säkert dubbelt fler bilder än de som höll sig till det som var sagt..
Dalmaz
(5)
Från att bara sprungit runt i auto läget på kameran så kör jag nu bara RAW och i det kreativa läget och kvalitén ökat och kvantiteten av bilder har minskat. =) lyckas 99 gånger av hundra att sätta bilden på första försöket.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet