Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Smartsim - Gruppkurs i bröstsim

Centralbadet
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2 100 SEK

Kursbeskrivning

Upplägg: Vi börjar med grunderna och går igenom de olika momenten i simtekniken. Under gruppkurserna filmar läraren deltagarna, vilket är ett värdefullt stöd för att kunna utvecklas och öka kroppsmedvetenheten i vattnet.

Boka: Anmäl dig via knappen nedan, på telefon: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen.
Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.

Simma rätt på alla sätt
Centralbadet har en lång tradition av vattenaktiviteter och vi har gruppkurser i både crawl och bröstsim samt privat och duolektioner i alla de fyra olika simsätten – bröstsim, crawl, ryggsim och fjärilssim. Välj det som passar dig bäst, möjlighet finns också att skräddarsy upplägget.

Är du nybörjare eller upplever en rädsla för vatten? Eller vill du förbättra din simteknik? Centralbadets harmoniska miljö är som gjord för att du ska lära dig simma i lugn och ro och vi undervisar såväl nybörjaren som den mer avancerade. Vår erfarna simpedagog befinner sig hela tiden i vattnet tillsammans med dig för att tryggt leda och guida dig igenom träningspassen och ge detaljerad feedback.

Bli en fena i bassängen
Våra kurser bygger på tekniken Smartsim vilket innebär att oavsett simsätt så lär du dig att simma med ett härligt flow. Där traditionell simning fokuserar på explosivitet i vattnet, handlar Smartsim mer om att hitta flytkraften och få en koppling mellan kropp och sinne. Det är enkelt att simma om man samarbetar med vattnet och resultatet blir ett naturligt och behagligt förhållningssätt. Smartsim är en helt ny simupplevelse som i Sverige endast finns hos oss.

Med Smartsim som grund lär du dig att slappna av, varpå rörelserna blir mjuka och en underbar känsla infinner sig i hela kroppen.

Skonsamt
Eftersom du lär dig att simma utan att felbelasta kroppen är detta skonsamt mot leder, muskler och skelett. En träningsform som passar alla, även dem som har ont i kroppen eller lider av olika typer av skador.

Fem hälsoeffekter vid Smartsim:

* Bidrar till en förbättrad kondition och koordination.
* Ökar smidighet i leder, nacke, axlar, höfter och rygg.
* Kroppsmedvetenheten i vattnet ökar vilket gör att man simmar med mindre ansträngning och utför rörelserna i vattnet med en mjukhet.
* Förebygger skador och hjälper upp din kroppshållning.
* En riktig må bra-aktivitet som reducerar stress, även kronisk sådan.

Kurser
Vi erbjuder gruppkurser i både crawl och bröstsim samt privat eller duolektioner i alla de fyra olika simsätten – bröstsim, crawl, ryggsim och fjärilssim.

Bra att veta:
Skåp ingår, medtag gärna simglasögon och egen handduk eller hyr på Centralbadet enligt gällande prislista. Vill du nyttja spaanläggningen i samband med kursen, får du 100 kr i rabatt på badentrén.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurstider:

Bröstsim: Söndagar kl.18.30-19.30 (checka in senast kl.18 i receptionen).
Kursdatum: 
(v. 19 – v. 23): 10/5, 17/5, 24/5, 31/5 och 7/6

Kostnader

Pris: 2100kr (5ggr), max 9 deltagare

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Smartsim - Gruppkurs i bröstsim.

Centralbadet

Centralbadet i Stockholm

Välkommen till Centralbadet

Centralbadet är en oas mitt i Stockholm. Kom bort från vardagens stress och krav. En stunds avkoppling hos oss där du är i centrum och fokusering på välbefinnande, harmoni och balans råder. I vårt jugendpalats har människor idkat friskvård i...


Läs mer och visa alla kurser med Centralbadet

Kontaktuppgifter till Centralbadet

Centralbadet

Drottninggatan 88 ö.g.
111 36 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Smartsim - Gruppkurs i bröstsim!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser