Livsyoga

Centralbadet, i Norrmalm
Längd
5 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Om kursen i Livsyoga

Livsyoga handlar om att tända din inre glöd varje dag. Vi fyller på med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet.

Livsyogan erbjuder många olika pass som har specifika syften. I denna kurs börjar vi med att grunda oss och förstå hur andningen och närvaron kan hjälpa dig att hantera vardagen. Sedan öppnar vi upp kroppen och vårt medvetande till en mer kärleksfull relation till dig själv, din kropp och till människor du möter.

Vi använder samma teknik som inom Kundaliniyoga/medicinsk yoga, med ett aktivt lyssnade till vad kroppen och ditt inre jag behöver just nu. Vi tränar aktiv närvaro, fysisk träning, kroppsställningar (asanas), andningstekniker (pranayamas), koncentrationsövningar, du får prova olika typer av meditationer för att sedan kunna hitta den typ av meditation som passar dig bäst.

Yoga ökar stresstålighet, balanserar ditt blodtryck, förbättrar immunförsvaret, förbättrar matsmältningen, ger styrka, smidighet och uthållighet.

Yoga ger också ökad närvarokänsla, låter dig bli kung över ditt sinne, ger mer energi och centrering. Meditationen fungerar som en reningsprocess av tankar och känslor och låter dig känna dig själv på en djupare nivå.

Hjärtligt välkommen!

Boka via mail: boka(at)centralbadet.se
Boka via tel: 08-218821
Frågor gällande kursen: andrum(at)centralbadet.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Instruktör

Lärare: Mari Unéus, diplomerad Livs-yogalärare med närmare 14 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling. Utbildad friskvårdskonsulent, till nivå 4 i nordisk shamanism samt egen erfarenhet av utmattningssyndrom efter en bakgrund som AD och Creative Director inom reklambyråbranschen. Med ett visst mått av humor och intuitiv känsla väver Mari in sina kunskaper från yoga och shamanism.

Kostnader

Plats: Studio Andrum (Centralbadet i Stockholm)

När: Måndagar kl 17.30-19.00

Kursstart: 2/10 (kurstillfällen 2/10, 9/10, 16/10, 23/10 och 30/10)

Antal tillfällen: 5 ggr 

Pris: 1 250 kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Livsyoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Centralbadet
Drottninggatan 88 ö.g.
111 36 Stockholm

Välkommen till Centralbadet

Centralbadet är en oas mitt i Stockholm. Kom bort från vardagens stress och krav. En stunds avkoppling hos oss där du är i centrum och fokusering på välbefinnande, harmoni och balans råder. I vårt jugendpalats har människor idkat friskvård i...

Läs mer och visa alla kurser med Centralbadet

Highlights