Visa kurser.se som: Mobil

Gravidyoga

Centralbadet
Kursinformation
Stockholm
1,5 timmar
Ons. 19/2 (5ggr) och 25/3 (5ggr)
1 450 SEK

Kursbeskrivning

Gravidyoga – ett utmärkt sätt att förbereda dig inför förlossningen. Gravidyoga är speciellt framtagen för att styrka och vitalisera den gravida kroppen och förbereda den inför den kommande födseln; både fysiskt och mentalt. Övningarna ger dig och barnet möjlighet att komma varandra närmre och må bra tillsammans, samtidigt som du håller dig i form. Gravidyogan består av sköna mjuka rörelser med andning, avslappning, fokusträning, uthållighet och bäckenbottenträning.

Kursen bygger på yogans urgamla traditioner tillsammans med den senaste forskningen, som ger dig konkreta verktyg att använda under graviditeten och förlossningen. Flera internationella studier visar på gravidyogans goda effekter. Den kan bland annat motverka illamåendet, ge bättre sömn, lägre blodtryck, ökat välbefinnande, mindre upplevelse av stress och ryggbesvär. Dessutom visar forskningen att andningstekniken förkortar födandeförloppet, minskar användningen av medicinsk smärtlindring och minskar risken för komplikationer.

Det går bra att utöva yogan under hela graviditeten. Det är en lugn förlossningsförberedande yoga och kräver inga förkunskaper. Gravidyogan är uppbyggd på 5 tillfällen á 1,5 timme.

Mari Unéus är en erfaren certifierad Gravidyogalärare, utbildad av Elisabeth Serrander och vidareutbildad av BabyGruppen. Det är en yoga som är framtagen med hjälp av barnmorskor och sjukgymnaster under 30 års tid.

Mari är i grunden Kundaliniyogalärare/Livsyoga och ger yogamassage. Hon är även utbildad Friskvårdskonsulent. Hon lär ut med mycket kunskaper och glimten i ögat.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kurstider:

KURS 1:
När: 19/2-18/3 (5ggr)
Tid: 17.30-19.00
Lokal: Andrum

...

KURS 2:
När: 25/3-29/4 (5ggr) (uppehåll 8/4)
Tid: 17.30-19.00
Lokal: Andrum

Kostnader

Pris: 5 ggr. 1 450:-

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gravidyoga.

Centralbadet

Centralbadet i Stockholm

Välkommen till Centralbadet

Centralbadet är en oas mitt i Stockholm. Kom bort från vardagens stress och krav. En stunds avkoppling hos oss där du är i centrum och fokusering på välbefinnande, harmoni och balans råder. I vårt jugendpalats har människor idkat friskvård i...


Läs mer och visa alla kurser med Centralbadet

Kontaktuppgifter till Centralbadet

Centralbadet

Drottninggatan 88 ö.g.
111 36 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gravidyoga!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser