Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Cecis Hantverk

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Ida
(5)
En ukes drejekurs, hver elev hadde sin drejeskive og tett oppfølging. Dyktig lærer og fint lokale. Anbefales!
Frida
(5)
Med kärlek och passion för hantverket guidar Ceci dig i hur du jobbar med lera. Hon är noggrann och mycket mån om att du ska lära dig grunderna och allt kring hur arbetet med lera fungerar för att få ett fint alster. Jag kan varmt rekommendera Cecis hantverk!
Mona
(5)
Jag vill varmt rekommendera Cecis fina kurser om du är ny i keramiken såsom jag. I hennes lokal finns gott om tid för deltagarna och en stor kärlek till hantverket. Jag är definitivt inspirerad att fortsätta att lära mig ännu mer!
Josefin
(5)
Mysig och fräsch kurslokal nära till kommunikationer, och bra vägledning från Ceci. Avslappnat och samtidigt väldigt lärorikt. Det finns utrymme för egna frågor och önskemål, och jag känner att jag fick veta mycket om allt "från ax till limpa" inom keramik vilket gav mig förståelse för hela processen - och på så sätt öppnar upp kreativiteten och...
Visa hela
Bis
(5)
Jag fick lära mig att ringla, kavla, tumma och dreja. Som avslutning lärde jag mig allt om glasyrer. Cecis är väldigt pedagogisk, lugn och mycket trevlig. Vi höll till i Cecis keramikverkstad som ligger nära kommunikationer i Midsommarkransen. Jag vill varmt rekommendera denna kurs.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.