Visa kurser.se som: Mobil

Workshop: Filmskådespeleri & auditionteknik

Calle Flygare Teaterskola
Kursinformation
Stockholm
3 tillfällen
Höst
3 985 SEK

Info om Workshop: Filmskådespeleri & auditionteknik

Workshop: Filmskådespeleri & auditionteknik
En intensiv och spännande workshop under en helg med Casper Andreas

Workshop: Filmskådespeleri & auditionteknik

Inriktning: Film / Teater / Audition

Målgrupp: Vuxna 18+ år

Nivå: Grund

Detta är en grundläggande helg-workshop för dig som vill lära dig filmskådespeleri men också träna dig inför en audition eller provfilmning. Kursen leds av Casper Andreas som är skådespelare, manusförfattare, producent och prisbelönt filmregissör.

DAG 1
Inför första dagen på workshopen kommer du förbereda en monolog som du sedan använder under dagens arbete. På plats arbetar du med att bli att bekväm framför kameran men också hur du på bästa sätt agerar framför den. Detta material spelas fortlöpande in och ni återkommer ofta till att titta på detta och se vad som fungerar bättre och sämre.  Utöver detta kommer ni under dagen gå igenom hur auditions går till och vad som förväntas av dig som skådespelare i dessa situationer. Du kommer sedan att tilldelas en scen som du ska förbereda inför en ”provfilmning” på lördagen.

DAG 2
Under förmiddagen tränar du på din provfilmning som ni sedan spelar in. Efter inspelning går vi igenom hur det gick och du får feedback på ditt arbete. Om tid ges kommer ni kunna spela in flera tagningar med olika variationer. Ni går även djupare in i diskussionen kring vad som sker under en provfilmning eller audition men också vad du ska tänka på när du gör en s.k. ”self tape”.
Som en förberedelse inför workshopens sista dag går ni igenom hur du på bästa sätt arbetar fram en rollkaraktär när du tilldelats en roll och förbereder dig inför en inspelningsdag.

DAG 3
Under dagen återskapar ni en riktig filminspelning. Genom att spela in flera olika variationer på scener får du en övergripande förståelse för hur en inspelning går till. Ni går igenom olika kamera-setups så att du får lära dig hur du ska skådespela vid ex. helbild vs. närbild.  Slutligen tittar ni tillsammans på samtliga inspelningar så att du får möjlighet att se vad du gjort och vad du skulle kunna förbättra eller förändra.

Schema
Fredag 8 oktober kl. 18:00-21:00
Lördag 9 oktober kl.10:00-17.00 inkl. 1 h lunch
Söndag 10 oktober kl.10:00-17:00 inkl. 1 h lunch

Pris

3 985:-

Målgrupp

Vuxna 18+ år

Kursupplägg

3 dagars workshop med 15 arbetstimmar totalt förlagt under en helg. 

Calle Flygare Teaterskola

Gå teaterkurs i Stockholm hos Calle Flygare Teaterskola

Teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola - Stockholm

Calle Flygare Teaterskola är en privatskola för undervisning i teater, film och kommunikation. Skolan ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 5. Vi erbjuder, förutom vårt välrenommerade skådespelarprogram, ett brett utbud av kurser och utbildningar för olika kunskapsnivåer och för människor...


Läs mer och visa alla kurser med Calle Flygare Teaterskola

Kontaktuppgifter till Calle Flygare Teaterskola

Calle Flygare Teaterskola

Västmannagatan 5
111 24 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Workshop: Filmskådespeleri & auditionteknik!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner