Vuxenkurs: Skådespelarteknik för kameran - grund

Calle Flygare Teaterskola
Kursinformation
Stockholm
6 tillfällen
mars 2023
4 160 SEK Momsfri

Info om Vuxenkurs: Skådespelarteknik för kameran - grund

I denna sexveckorskurs i skådespelarteknik arbetar du med fokus på närvaro; hur behåller du närvaron emotionellt samtidigt som du är medveten om kameran? Du får tekniker som medvetandegör dig om rollfigurens känslor och skådespelarens (ditt) förhållningssätt till dessa.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

18+ år

Kursupplägg


Målet med kursen är att göra dig mer bekväm framför kameran och ge dig bättre kunskap om vad som fungerar bäst när du agerar som filmskådespelare. Du kommer även att arbeta med olika övningar anpassade för att bygga upp förmågan att förbereda dig mentalt och emotionellt för olika typer av roller. Du lär dig hur du kan använda dina egna erfarenheter och känslor, liksom din fantasi för att skapa mer intressanta och fördjupade rollfigurer framför kameran.

Under de sex veckorna förbereder du ibland material som du själv valt: monologer eller scener som du också får spela in och titta på med gruppen. Vid några tillfällen så kommer scener att tilldelas eleverna utifrån vad instruktören upplever att de behöver jobba på eller för att demonstrera hur en inspelning går till. Emellanåt får du också spela in scener som på en provspelning och om en elev vill jobba på material som förberedelse inför en riktig provspelning så välkomnas även detta.

Pris och Kurstillfällen

Kursen ges på tisdagar och onsdagar i början av vårterminen 2023

Kostnader

4 160:- för 6 tillfällen á 3h

Calle Flygare Teaterskola

Teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola - Stockholm

Calle Flygare Teaterskola är en privatskola för undervisning i teater, film och kommunikation. Skolan ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 5. Vi erbjuder, förutom vårt välrenommerade skådespelarprogram, ett brett utbud av kurser och utbildningar för olika kunskapsnivåer och för människor...


Läs mer och visa alla kurser med Calle Flygare Teaterskola

Intresseanmälan

Intresserad av Vuxenkurs: Skådespelarteknik för kameran - grund och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Calle Flygare Teaterskola

Calle Flygare Teaterskola

Västmannagatan 5
111 24 Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vuxenkurs: Skådespelarteknik för kameran - grund!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vuxenkurs: Skådespelarteknik för kameran - grund, fyll i följande uppgifter: