Visa kurser.se som: Mobil

Sommarlovskurser för Barn och Ungdomar

Calle Flygare Teaterskola
Kursinformation
Stockholm
5 dagar
2 675 - 3 275 SEK
Kommande starter
Stockholm
2019-06-24 09:30  
2 975 SEK
2019-06-24 09:30  
3 250 SEK
2019-08-05 09:00  
3 275 SEK

Info om Sommarlovskurser för Barn och Ungdomar

SOMMARLOVSKURSER FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Calle Flygare Teaterskola anordnar sommarlovskurser för barn och ungdomar i åldrarna 8-17 år under Juni och Augusti. 

Vad intresserar dig mest? Vill du dansa, sjunga och spela teater? Kombinera alla dessa konstformer så får du en fantastisk musikalshow! Eller vill du utforska dina skådespelardrömmar med skådespelarteknik och lära dig skapandet av en pjäs? Eller är det filmskådespeleriet som lockar? Lär dig allt från att stå framför och bakom kameran för att sedan redigera och färdigställa en hel film. 

Sommarpjäsen Juni 

Inriktning: Teater 

Beskrivning: 
Är du intresserad av att utforska teaterns värld? Och prova att göra det en skådespelare gör på en teaterscen? 
Under dessa fem dagar får du arbeta med att utveckla dina teatertalanger! Du tillsammans med gruppen blir som en riktig teaterensamble där ni arbetar med ett manus fram till föreställning.Veckans arbete visar ni sedan upp under kursens sista dag för familj och syskon på vår teaterscen. 

Datum och åldersgrupper: 
Sommarpjäsen Juni 11-15 år anordnas Onsdag 12 Juni - Söndag 16 Juni. 
Sommarpjäsen Juni 8-12 år anordnas Måndag 17 Juni - Torsdag 20 Juni. 
Sommarpjäsen Juni 13-17 år anordnas Måndag 24 Juni - Fredag 28 Juni

Sommarmusikal Juni & Sommarmusikal Augusti

Inriktning: Musikal 

Beskrivning:
Gillar du att dansa? sjunga? eller spela teater? Varför inte kombinera alla dessa intressen i en musikal-show? I denna sommarlovskurs får du ta ett kliv in i musikalens färgsprakande värld. Du får stå på en scen och vara i en roll med en balans i skådespeleriet, sången och dansen! Under fem dagar sätter du och din grupp ihop en musikalshow som sedan blir ett uppspel för föräldrar och syskon under sista dagen. 

Datum och åldersgrupper: 
Sommarmusikal Juni 9-17 år anordnas Söndag 16 Juni - Torsdag 20 Juni
Sommarmusikal Augusti 9-17 år anordnas Måndag 5 Augusti - Fredag 9 Augusti

Filminriktad sommarlovskurs & Film och Maskering- Sommarkurs

Inriktning: Film / Film med maskering

Beskrivning:
Filminriktad sommarlovskurs lär dig skådespela framför och arbeta bakom filmkameran under tiden ni spelar in och redigerar filmer-  Här är sommarlovskursen för dig som vill vara allt från regissör till scripta! Upplägget är gjort för att lika en verklig arbetsprocess där du och din grupp blir som ett riktigt filmteam. 

Film och Maskering- Sommarkurs lära du dig hur man jobbar framför och bakom filmkameran och vi testar alla roller som är inkluderade i ett "film-team". Du kommer även få lära dig att göra enklare sminkningar och maskeringar samtidigt som du får känna på hur det känns att bli maskerad. Hur förändras skådespelet när man har ett lösskägg? Förmedlas sin roll lättare genom filmkameran när man blir sminkad som gammal eller ung? Detta och mycket mer kommer vi ta reda på under denna kombinerade Film och Maskerings kurs. 


Datum och åldersgrupper:
 
Filminriktad sommarlovs 8-12 år anordnas Onsdag 12 Juni - Söndag 16 Juni 
Film och Maskering- Sommarkurs 11-15 år anordnas Måndag 24 Juni - Fredag 28 Juni

Målgrupp

För barn och Ungdomar i åldrarna 8-17 år

Lärare

Sofia Lockwall är verksam som skådespelare, manusförfattare och regissör sedan 1992. Hon är utbildad skådespelare på European Film Actor School i Zürich och i manusskrivande på Dramatiska Institutet.Idag arbetar hon som konstnärlig ledare och artist i musikteatergruppen Systrarna Lockwall & Malena Jönsson som kännetecknas av egensinnnig humor, nyarrangerad musik, nyöversatta texter samt ett utvecklat samspel som smittar publiken med glädje.
Sofia håller i våra Sommarmusikaler tillsammans med läraren Camilla. 

Camilla Cederlund började sin karriär på Calle Flygares Skådespelarprogram och arbetar idag som frilansande artist och pedagog inom teater, sång, dans och akrobatik. Sedan 2009 driver hon showduon Hon och Jag och föreläser och genomför utbildningar inom kommunikationsteknik utifrån en skådespelares perspektiv. 
Camilla håller i våra Sommarmusikaler tillsammans med läraren Sofia och i Sommarpjäsen Juni 13-17 år

Sebastian Willnerth är dramapedagog och regissör som under sin karriär hunnit med att regissera över hundratals elevföreställningar. Han har studerat dramaturgi, teatervetenskap, filmvetenskap och dramapedagogik vid Stockholms universitet samt processdrama vid högskolan i Gävle och Teaterljus vid Örebro Universitet.
Sebastian håller i Sommarpjäsen Juni 8-12 år och Sommarpjäsen Juni 11-15 år

Michael Perlitz är frilansande skådespelare, dramapedagog och regissör sedan 20 år tillbaka och är utbildad vid Fridhems folkhögskola och Högskolan i Gävle. Under sin långa yrkeskarriär har han spelat i ett stort antal lång-, kort- och reklamfilmer, regisserat och skriva manus för olika teateruppsättningar och varit ute på turné med fria teatergrupper. Han har haft förmånen att arbeta tillsammans med regissörer som Mikeadelica, Anders Skog och Måns & Felix Herngren och spelar sedan 2011 den välkända huvudkaraktären Entreprenören Sören i Telenorfamiljens mångåriga reklamserie.
Micheal håller i Filminriktad sommarlovskurs och Film & Maskering - Sommarkurs i Juni

Pris och Kurstillfällen

2 675 - 3 275 kr à 4- 5 tillfällen. Kostnad och antal tillfällen varierar beroende på kurs. 

Kostnader

2 675 - 3 275 kr

Calle Flygare Teaterskola

Gå teaterkurs i Stockholm hos Calle Flygare Teaterskola

Teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola - Stockholm

Calle Flygare Teaterskola är en privatskola för undervisning i teater, film och kommunikation. Skolan ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 5. Vi erbjuder, förutom vårt välrenommerade skådespelarprogram, ett brett utbud av kurser och utbildningar för olika kunskapsnivåer och för människor...


Läs mer och visa alla kurser med Calle Flygare Teaterskola

Kontaktuppgifter till Calle Flygare Teaterskola

Calle Flygare Teaterskola

Västmannagatan 5
111 24 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarlovskurser för Barn och Ungdomar !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner