Grundkurs i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Bureau Veritas, i Göteborg (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
9 900 - 14 000 SEK
Längd
2 dagar
Pris
9 900 - 14 000 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Grundkurs – ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

Konkurrenskraftiga företag förstår att kvalitet är avgörande för framgång samtidigt som det offentliga trycket ökar för företag att förbättra sin påverkan på miljön. Genom att samarbeta med Bureau Veritas om miljö- och kvalitetsstyrningssystemskurser får ditt team kunskap och färdigheter för att ständigt förbättra kvaliteten och riskhanteringen samtidigt som vi hjälper din personal att utveckla kompetensen och kunskapen för att uppnå företagets miljömål.

Oavsett din bransch är ett systematiskt tillvägagångssätt för miljöledning viktigt för att skydda ditt rykte i dagens affärsvärld. Genom att implementera ett miljöhanteringssystem som ISO 14001 kan du effektivt svara på lagstiftning och offentlig granskning, förbättra energieffektiviteten och avfallshanteringseffektiviteten och sänka driftskostnaderna.

På samma gång måste organisationer konsekvent leverera kvalitet inom alla områden för att finnas på dagens konkurrenskraftiga globala marknad. Detta kräver en noggrann inställning till kvalitetshantering i hela din verksamhet.

Att engagera din personal i utbildningskurser för kvalitets – och miljöstyrningssystem av Bureau Veritas säkerställer att de är utrustade med nödvändig kunskap och förmåga. Bureau Veritas hjälper ditt företag att upprätthålla överensstämmelse med ISO 9001 och ISO 14001, internationella standarder för kvalitets- och miljöhantering, och hjälper dig att främja en kultur av ständiga förbättringar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som behöver kunskaper i standarderna. Du har kanske fått en ny roll på företaget eller fått intresse och vill ha en djupare förståelse

Utbildningen kräver ingen förkunskap.

Kursintyg

Du får en övergripande kännedom om hur ISO standarderna är uppbyggda, en genomgång av standardens grunder och byggstenar. Du får förståelse för processorientering. Vi går igenom standarderna och ser likheter och skillnader för ett integrerat ledningssystem även om kursen inte går igenom hur man bygger ledningssystem.

Kursledare

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Grundkurs i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bureau Veritas
Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...

Läs mer och visa alla kurser med Bureau Veritas

Highlights