FSC® - Kurspaket (kan delas upp)

Bureau Veritas, Distans
Längd
3 dagar
Pris
14 900 - 26 250 SEK
Längd
3 dagar
Pris
14 900 - 26 250 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

FSC® - Kurspaket (kan delas upp)

Lär dig hållbara strategier med FSC

Hållbar inköp och användning av resurser är avgörande för din hållbarhetsstrategi. Bureau Veritas erbjuder en utbildning för FSC som förklarar FSC:s uppdrag och hjälper din personal att förstå och utöva hållbar skogsbruk. Vårt kurspaket innehåller FSC kurser som riktar sig till alla inom skogsindustrin oavsett tidigare kunskaper.

Första dagen är en grundläggande FSC kurs med genomgång av kraven i FSC-standarden för Chain of Custody baserad på praktiska övningar. Du får även kunskaper både gällande bakgrunden och grundläggande principer.

Andra dagen fördjupar vi oss i införandet av FSC STD 40-004 standarden samt ytterligare krav som man ska känna till som ansvarig för ett Chain of Custody-system.

Sista dagen är ett komplement särskilt anpassat till dig som ska genomföra internrevisioner mot FSC. 

Kurserna tas med fördel i kombination, men kan också tas var för sig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av FSC® - Kurspaket (kan delas upp) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bureau Veritas
Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...

Läs mer och visa alla kurser med Bureau Veritas

Highlights