Visa kurser.se som: Mobil

Solo Italiano matlagning online – för dig som är singel

BuonAppetito.se
Kursinformation
Distans
1,5 timmar
490 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Solo Italiano matlagning online – för dig som är singel

Vill du träffa nya vänner eller ditt livs stora kärlek vid spisen? Visste du att man kan räkna ut din ”match rate” med en annan person ur din känsla för mat – vilken mat du gillar, hur du lagar mat, hur du tycker om att äta osv? Laga en utsökt italiensk middag med oss, tillsammans med nya kompisar på vår digitala matlagningskurs Solo Italiano, och upptäck vem du matchar bäst med.

Om kursen
På den digitala matlagningskursen Solo Italiano kommer du att lära dig hur man lagar traditionella och utsökta italienska rätter precis som i Italien, plus att du får möjlighet att träffa nya vänner medan vi lagar mat, går genom matlagningsteknik, ingredienser och recept, och pratar om olika råvaror och hur man kan kombinera dem för bästa resultat.

Hur går kursen till?
Vi skickar en inbjudan med detaljerade instruktioner via mail vid bokningen. När det är dags ses vi online via Zoom och sänder live under 1,5 timme med härlig pastaglädje. Därefter lämnar vi kanalen öppen så att ni får avnjuta det fantastiska resultatet tillsammans med era nya vänner.

Vi startar kursen med att alla deltagare får presentera sig. Sedan går vi genom recept och ingredienser samt matlagningsteknik. Vi lagar 4 olika rätter och vi går genom alla moment. Vi kommer att dela med oss av alla tips och hemligheter bakom det italienska köket med er. Under kursen får ni svara på några enkla frågor kopplade till er ”känsla för mat” för att upptäcka er matchrate med andra deltagare.

Kursen kräver en del förberedelser enligt våra instruktioner som vi mejlar till er vid bokningen, men det krävs inga förkunskaper.

Vuxna i alla åldrar är välkomna – kolla i kalendern vilken grupp du tillhör!

§

Detta ingår i kursen:

Priset är per pers inkl. moms och i kursprogrammet ingår:

  • 1,5 timmar online matlagningskurs med Live-sändning. Vi lagar olika rätter, från vårt kök till era hem med italiensk matglädje.
  • Instruktioner till förberedelser.
  • Vi är närvarande och medverkar via chat, under och före kursen, och hjälper till med inköp, tipsar, stöttar och skapar italiensk atmosfär.
  • Lista på kökstillbehör som behövs.
  • Recept på allt vi lagar.
  • Detaljerad inköpslista med tips på produkter som finns i vanliga butiker. Vill ni lägga till vår matkasse med nästan alla ingredienser (och mycket mer) av bästa kvalitet som du behöver för kursen? (Kontakta oss).
  • Tips på Aperitivo-tilltugg som man kan köpa och komponera själv när man börjar förbereda i köket inför kursen. Vill du istället du lägga till BuonAppetitos Aperitivo-box med allt du behöver? Kontakta oss!
  • Testkörning och teknisk genomgång i förväg, om det önskas.
  • Vinrekommendationer som passar till menyn.
  • 10 % rabatt till din nästa kurs 

Vill du köpa kursen som present till någon du älskar? Lägg till en Presentbox med italienska delikatesser (kontakta oss).

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Solo Italiano matlagning online – för dig som är singel.

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en härlig upplevelse!

Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag! Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien...


Läs mer och visa alla kurser med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Tel: 070 281 46 91
Mobil 070 281 46 91
www.buonappetito.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Solo Italiano matlagning online – för dig som är singel!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Solo Italiano matlagning online – för dig som är singel, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser