Visa kurser.se som: Mobil

Italiensk matlagning – Risottoskolan med BuonAppetito.se

BuonAppetito.se
Kursinformation
Stockholm
3 timmar

Kursbeskrivning

Trolla fram smaken i de italienska riskornen!

Vill du lära dig hemligheten bakom en perfekt risotto? Den fylliga välbalanserade smaken, de rätta ingredienserna, det behagliga tuggmotståndet, den härliga krämigheten och den eleganta garneringen. Hos BuonAppetito.se lär du dig att lyckas med risotto och att imponera vid matbordet!

I Italien serveras risotto året runt. Vilken risotto som lagas beror på årstiden, och vi väljer ut de bästa råvarorna för tillfället – allt ifrån vårprimörer till höstens nyplockade svampar. På kursen gör vi några olika sorters risotto från grunden och ser fram emot att avnjuta och jämföra de olika varianterna så att du hittar din favorit.

Alla är med och lagar mat, och när den är klar är det naturligtvis dags att äta tillsammans och att prata om Italien!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

PS. Vi bjuder på kaffe, te och något gott alkoholfritt att dricka. Den som vill är välkommen att ta med eget vin eller annan dryck. Vi hjälper gärna till med vintips!

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italiensk matlagning – Risottoskolan med BuonAppetito.se.

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en härlig upplevelse!

Längtar du efter en genuin italiensk matupplevelse där du får ta del av italienarnas egna knep i köket? BuonAppetito.se anordnar matlagningskurser och företagsevent med italiensk matlagning i Stockholm sedan över tio år under ledning av italienskan Alessia Cerulli från det...


Läs mer och visa alla kurser med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Italiensk matlagning – Risottoskolan med BuonAppetito.se!