Visa kurser.se som: Mobil

Istället för julbord – laga italiensk julmat!

BuonAppetito.se
Kursinformation
Stockholm
3 timmar

Kursbeskrivning

Trött på samma gamla vanliga julbord? Låt dig inspireras av italienska delikatesser till jul!

Kom och laga italiensk ”Cena di Natale” med oss!

Du lär dig laga en komplett italiensk julmiddag tillsammans med vår glada och entusiastiska marinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

En längre kurs där du lär dig hemligheterna bakom det italienska köket med fokus på härliga och juliga recept som är lätta att laga och passar hela familjen.

Julmaten innehåller spännande förrätter och primi piatti med kött eller fisk, som fyllda tortellini och cannelloni, fisk-lasagne, gnocchetti med laxkräm och spaghetti med hjärtmusslor.

Men det slutar inte där. Efter primo kommer en secondo piatto, alltid med någon grönsak till: linser med scampi, oxkött med Barolo-vin, inbakad kyckling eller vitkålspaj och fläskkorv.

Och som avslutning kommer desserten som är olika för varje region i Italien – från panettone till torta med kaffe- och hasselnötskräm, från pandoro till pandolce med russin… det tar aldrig slut!

Alla är med och lagar tillsammans i familjetrevlig miljö bland doftande grytor och när maten är klar är det naturligtvis dags att äta tillsammans och njuta av allt vi har lagat.

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

PS. Vi bjuder på kaffe, te och något gott att dricka. Den som vill är välkommen att ta med eget vin eller annan dryck. Vi hjälper gärna till med vintips!

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Istället för julbord – laga italiensk julmat!.

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en härlig upplevelse!

Längtar du efter en genuin italiensk matupplevelse där du får ta del av italienarnas egna knep i köket? BuonAppetito.se anordnar matlagningskurser och företagsevent med italiensk matlagning i Stockholm sedan över tio år under ledning av italienskan Alessia Cerulli från det...


Läs mer och visa alla kurser med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Istället för julbord – laga italiensk julmat!!