BRT Panorama Competence AB

i distans
Få mer information om kursarrangören👍

BRT Panorama Competence AB

Panorama Competence

Panorama Competence

Vi realiserar affärsmålen genom utbildning och kompetensutveckling hjälpa våra kunder att synliggöra de önskade resultaten för verksamheten, vägen dit och vad som krävs hos var och en för att lyckas. Panorama ser sig idag som en av ytterst få aktörer på marknaden som aktivt driver och inför medvetandet om att beteendeförändring är det som skapar resultat så fort människor är inblandade.

Vi vill alltså hjälpa företag och individer att säkerställa mätbara resultat av kompetensutveckling och utbildning. Det vill vi göra genom att införa en process där alla deras uttalade utbildningsbehov blir faktiska och konkreta förbättringsbehov.

Allt som vi här på Panorama erbjuder har alltså sin utgångspunkt i individer och medarbetarnas perspektiv med syfte att företaget ska kunna nå eller överträffa sina mål. Att utgå från individerna är nödvändigt eftersom det trots allt är var och en av medarbetarna som är avgörande för om ett företag som helhet ska kunna öka sin prestation.

Visa alla kurser med BRT Panorama Competence AB

Kurser

Kurs
Ekonomi
Ekonomiassistent Pris Ort Snittbetyg
Certifierad ekonomiassistent Från 12 438 SEK distans
4,7 (10)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med BRT Panorama Competence AB och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 10 recensioner
Skriv en recension
5/5
Karle Hauge
11 mar 2023

Bra kompetenta kursledare, bra kursinnehåll.

4/5
Susanna
31 jan 2023

Bra blandning av videoledda lektioner och djupdykning i kurslitteratur. Bra innehåll i böckerna om än lite väl krångligt att förstå utan videolektionerna. Peter var underbart pe...

Visa hela
4/5
Alva
16 jan 2023

Som en som inte gått eller läst ekonomi i gymnasiet hängde jag med på allt och kom in i det fort. Dem förklarade bra i lektionerna så att man hängde med.

Highlights