Visa kurser.se som: Mobil
Panorama Competence

Panorama Competence

Vi realiserar affärsmålen genom utbildning och kompetensutveckling hjälpa våra kunder att synliggöra de önskade resultaten för verksamheten, vägen dit och vad som krävs hos var och en för att lyckas. Panorama ser sig idag som en av ytterst få aktörer på marknaden som aktivt driver och inför medvetandet om att beteendeförändring är det som skapar resultat så fort människor är inblandade.

Vi vill alltså hjälpa företag och individer att säkerställa mätbara resultat av kompetensutveckling och utbildning. Det vill vi göra genom att införa en process där alla deras uttalade utbildningsbehov blir faktiska och konkreta förbättringsbehov.

Allt som vi här på Panorama erbjuder har alltså sin utgångspunkt i individer och medarbetarnas perspektiv med syfte att företaget ska kunna nå eller överträffa sina mål. Att utgå från individerna är nödvändigt eftersom det trots allt är var och en av medarbetarna som är avgörande för om ett företag som helhet ska kunna öka sin prestation.

Visa alla kurser med BRT Panorama Competence AB

Kurser

Kurs
Ekonomi
Ekonomiassistent Pris Ort Snittbetyg
Certifierad ekonomiassistent Från 9 950 SEK Distans
5,0 (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med BRT Panorama Competence AB och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sofie
Nu har jag precis tacksamt genomfört denna grymma utbildning. Var en behaglig känsla och kändes tryggt med det lättanvända pedagogiska upplägget som var väldigt lättöverskådligt. Fanns inga tvivel om nästa steg eller vad man skulle göra. Gillade detaljen med att man blir grönmarkerad/ checkad för varje liten del man genomfört. Föreläsarna var f...
Visa hela
Robert
Tycker jag att kursen gå bra och tycker att det är roligt så länge. Kämpa på att klara den så fort som möjligt. Tack att ni delade viktig information om kursen.
Isabel
Jättebra kurs med tydligt och lättförståeligt upplägg. Bra föreläsare som gör innehållet intressant och enkelt att greppa. Jag som nybörjare utan någon erfarenhet av ämnet tidigare är imponerad av hur föreläsarnas engagemang gjorde alla delar i kursen roliga och lärorika. Jag tar med mig massa nyvunnen kunskap och ett väckt intresse för ekonomi...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med BRT Panorama Competence AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: