Visa kurser.se som: Mobil

Proffsigt och genuint på Brolöten

Jägarexamen hos Brolöten - genuin värme och proffsigt upplägg

”Brolöten sköter om det hela med en genuin värme, service och målsättningen att jag ska få stöd och hjälp att klara examen. Jakt är min huvudsakliga fritidssysselsättning – mycket tack vare familjen Brolin och jägerexamen på Brolöten”, säger Per Myrin. Läs om hans vistelse på Brolöten.

Jägarexamen hos BrolötenPer Myrin

Ålder: 52
Sysselsättning: Tjänsteman
Kurs som Per gått: Jägarexamen

Intensivkurs - för att nå målet snabbt

Att komma fram till beslut om att lära mig jaga leder osökt fram till hur och var, vad kostar det och så vidare. Jag gjorde som många andra och surfade runt, tittade på det billigaste sättet med studiecirklar och en ganska lång ledtid fram till examen, jämfört med intensivkurser.

Att betala mer för att så fort som möjligt nå målet är värdefullt. Att Brolöten också har en trevlig hemsida underlättade mitt beslut.

Utsökt mat, utmärkta faciliteter, proffsigt kursupplägg

Intensivkurser finns det många, men inte många som genomför det så personligt och stödjande som på Brolöten. Redan vid första kontakten kändes det som att jag var välkommen som person och inte bara mina pengar.

Vid första måltiden blev jag glatt förvånad över att hela familjen var med, som om vi var bjudna på middag hemma hos dem. Alla delade med sig av erfarenheter av jakt och livet i allmänhet.Maten, ja, den är god, var så säker. Faciliteterna är utmärkta.

Kursupplägget är enkelt och rättframt. Teorin först, lika bra att ta tjuren vid hornen. Därefter säker vapenhantering och lerduveskytte. Sist men inte minst en utflykt till jaktskytteklubben där skjutprov genomfördes. Allt sömlöst och smidigt genomfört. Det enda jag behövde göra var att plugga teorin innan och infinna mig på plats på utsatt tid och prestera för att bli godkänd. Kursledarna är erfarna jägare, de är bra på att hålla sig till väsentlig information.

Nu är jakt min hobby

Det bästa med kursen var att jag tog min jägarexamen och lärde känna familjen Brolin. Jag rekommenderar Brolöten till alla som vill ta jägarexamen. Nu mer jagar jag frekvent. Läs mer om Brolöten

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Brolöten och veta mer om deras kurser.

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet