Breakit

Breakit

har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden (det nya näringslivet) med 250 000 unika läsare varje vecka. Teknik och innovation stöper just nu om näringslivet i grunden. Breakit är den nya, snabbväxande nyhetskanalen för dig som vill följa och vara en del av detta historiska skede. Tillsammans är vi med och formar ett nytt näringsliv som bygger på nyfikenhet, integritet och hjärta.

Förutom att driva Sveriges största nyhetskanal för det nya näringslivet, podcast och live-tv så arrangerar vi årligen också event, branschkonferenser och utbildningar. Med våra digitala kurser i Breakit Crash Course kan du snabbt utveckla dig själv och ditt företag med några av Sveriges vassaste kursledare. Vi har kurser inom de ämnen som snabbväxande bolag mest är i behov av – exempelvis marknadsföring, ledarskap, kommunikation och affärsutveckling.

2017 utsågs Breakit till "Årets digitala tidskrift, fackpress" på Tidskriftsgalan i Stockholm. 2018 vann Breakits journalister Guldspaden, Sveriges tyngsta pris för grävande journalistik, i kategorin "Nytänkare" och 2019 var det dags för en ny, fin utnämning – Sveriges Tidskrifters Stora Pris som tilldelades Breakits grundare Olle Aronsson och Stefan Lundell.

Visa alla kurser med Breakit

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Breakit och veta mer om deras kurser.

Bli den första att recensera Breakit!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Breakit och få mer information, fyll i följande uppgifter: