Visa kurser.se som: Mobil

Improvisationsteater för nybörjare 11 veckor

Borås Improvisationsteater
Kursinformation
Plats: Borås
Längd: 11 tillfällen
Pris: 1 850 SEK
Snittbetyg: (1 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Kurs i improvisationsteater för nybörjare i Borås

Teaterimprovisation för vuxna nybörjare. Skratta och fnissa dig mer spontan. Se hur livet öppnar sig när man säger "ja" till det. Ta tillfället i akt och lek dig gladare i vår. Kursen fokuserar på grundläggande övningar, för dig som provat på eller för dig som är nybörjare. Se fram emot en vår i skrattet och glädjens tecken! 

Skratta mer och utvecklas som människa och scenperson! Vi arbetar med övningar för teater- och scenframträdanden i olika sammanhang och för att förstå principerna bakom improvisationsteater. Tekniker för att skapa scener, relationer och berättelser. Grundade improvisationer med hjälp av ännu mer games!

De som gått kurs i improvisationsteater brukar säga efteråt att de utvecklats som människa, blivit gladare och mer positiva i sin vardag. Dessutom mycket säkrare och mer spontana i sociala och professionella situationer. Ett direktcitat: "Det är som mindfullness där man skrattar hela tiden"

Med rätt verktyg kommer du få en starkare självkänsla och förtroende för dina medspelare eftersom samarbete står i fokus. Allt sker under avslappnade former och vi ligger stor vikt på att ha roligt och nära till skratt. 

Publik

Den 9/10 2018 startar det första kurstillfället som sträcker sig 11 veckor framöver, där varje kurstillfälle är cirka två timmar. Plats: Bäckängsgymnasiet Borås

Dag: tisdagar

Tid: 17.30-19.30

Målgrupp

Vuxna 19+

Kostnader

1850:-

Studenter 10% rabatt

Kursledare

Henrik Virta är legitimerad teaterlärare och har undervisat i teater och scenkonst sedan 1998. Sedan 1996 har Henrik Virta varit medlem, kursledare och medkreatör i Sångensemblen Amanda. Har även varit medlem i Primalimpro från Göteborg, numera konstnärlig ledare för Borås Improvisationsteater. Undervisar även på Kvartersscenen 2lång, Improverket i Göteborg och i teater på Bäckängsgymnasiet i Borås.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Improvisationsteater för nybörjare 11 veckor.

Borås Improvisationsteater

Skratta dig till teaterimprovisatör - teaterkurser hos Borås Improvisationsteater

Skratta dig fri med BITE!!!”Som mindfullness men man skrattar hela tiden.” Borås Improvisationsteater är en kursverksamhet för i första hand improviserad teater. Men också andra sceniskt relaterade uttryck som musikalisk kommunikation, manusförfattande och skådespeleri. Främst arbetar vi med lek och...


Läs mer och visa alla kurser med Borås Improvisationsteater

Kontaktuppgifter till Borås Improvisationsteater

Borås Improvisationsteater

Bäckängsgymnasiet
Schélegatan 7
504 56 Borås

Tel: 0708-810579
www.scenrummet.se

Recensioner

Linda   |   2017-11-02
Tisdagarna har varit heliga för mig! Att få komma till kursen och ge mig hän och framförallt att utmana mig själv genom att släppa taget om tryggheten och kontrollen har varit väldigt lärorikt och stimulerande! Vi har lekt väldigt mycket och det har varit en stor variation i övningarna från gång till gång. Kursledaren har varit väldigt bra och i...
Visa hela
          (5)
Intresseanmälan

För att få mer information om Improvisationsteater för nybörjare 11 veckor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Improvisationsteater för nybörjare 11 veckor
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner