Visa kurser.se som: Mobil

TikTok danskurs Limhamn 11-14 år

Bliss Dance Academy
Kursinformation
Limhamn
10 tillfällen
Vecka 37, Lördag 14.10-15.10
1 535 SEK
Bliss Dance Academy

Kursbeskrivning

TikTok - För dig som vill dansa trendiga Tik Tok-danser

I Bliss TikTok får eleverna lära sig den heta TikTok-stilen. Bland annat lär vi ut danser som trendar i den populära appen just de veckor vi har lektioner. Koreografierna är både utmanande, häftiga och lekfulla. Varje vecka får eleverna lära sig en ny koreografi som i slutet av terminen sätts ihop till en TikTok-dance. Bliss TikTok finns för åldersgrupperna 8–11 och 11–14 år.

Street

På danskursen Bliss Street är koreografierna riktigt coola och du får ta del av den senaste danstrenden inom streetdance. Vi inspireras av hiphop och funk. Det finns inga direkta regler inom streetdance, det går att blanda med nästan vilken annan dansform som helst och det är också det som gör dansstilen så kul.

Disco

Bliss disco är en stil för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna. Bliss duktiga dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli riktigt duktig på att dansa disco.

Cheer

På Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. Vi använder oss av pom poms och vi använder flera armrörelser och hopp från cheerleading. Musiken är hämtad från modern pop och dansmusik med högt tempo. I lektionen finns också inslag av gymnastiska övningar och enklare formationer som byggs upp. Bliss Cheer finns för åldersgruppen 8-11 år.

TikTok

En danskurs för dig som vill dansa trendiga Tik Tok-danser. I Bliss TikTok får eleverna lära sig den heta TikTok-stilen. Bland annat lär vi ut danser som trendar just de veckor vi har lektioner. Bliss TikTok finns för åldersgrupperna 8-11 och 11-14 år.

Dans på 100 platser runt om i Sverige

Bliss dans för barn och ungdomar finns på över 100 platser i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. En danskurs hos oss är på 10 veckor. Vi har två terminer om året, vårterminen börjar i februari och höstterminen i september. 

Alla kurser bokar du på vår webbplats.


Målgrupp

Bliss danskurser finns för följande åldersgrupper:

Barn 8-11 år (Cheer, Street, Disco, TikTok)
Barn och ungdomar 11-14 år (Street, TikTok)


Kostnader


Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.

I kursavgiften ingår:

  • 10 veckors danskurs
  • Kul avslutning i danssal eller på scen
  • Tillgång till koreografi-filmer på nätet

Bliss Dance Academy

Dansskola för barn - Bliss Dance Academy

Med Bliss danskurs lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken. Våra grymma dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli hur bra som helst. Du får även möjligheten att träna hemma mellan danslektionerna. I Bliss-Appen får du...


Läs mer och visa alla kurser med Bliss Dance Academy

Kontaktuppgifter till Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera TikTok danskurs Limhamn 11-14 år!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner