Visa kurser.se som: Mobil

Bliss Street - Stenungsund 8-11 år

Bliss Dance Academy
Kursinformation
Plats: Stenungsund
Längd: 10 tillfällen
Pris: 1 395 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Barndans med Bliss Dance Academy

En danskurs för barn och ungdomar mellan 8-14 år i tre olika inriktningar. Du får lära dig riktigt snygga koreografier tillsammans med de grymmaste danslärarna. All koreografi från danskursen finns även på nätet så att du kan träna hemma mellan lektionerna. Danslektionerna bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Kursen löper under 10 tillfällen och lektionerna är mellan 45-60 minuter långa. På våren avslutar vi med en stor dansshow med proffsigt ljud och ljus där eleverna får visa vad de har lärt sig under terminen. Höstens kurs avslutas med en mindre uppvisning i danssalen.

Street

Här är koreografierna är riktigt coola och du får ta del av den senaste danstrenden inom street. Vi inspireras av hiphop och funk. Det finns inga direkta regler inom streetdance, det går att blanda med nästan vilken annan dansform som helst och det är också det som gör dansstilen så kul.

Disco

Denna stil är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna. Bliss duktiga dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli riktigt duktig på att dansa disco.

Cheer

På Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. Vi använder oss av pom poms och vi använder flera armrörelser och hopp från cheerleading. Musiken är hämtad från modern pop och dansmusik med högt tempo. I lektionen finns också inslag av gymnastiska övningar och enklare formationer som byggs upp. Bliss Cheer finns för åldersgruppen 8-11 år.

Målgrupp

Bliss danskurser finns för följande åldergrupper:

9-11 åringar
12-14 åringar

Bliss Dance Academy

Dansskola barn Bliss

Dansskola för barn och ungdomar - Bliss Dance Academy

Med Bliss danskurs lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken. Våra grymma dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli hur bra som helst. Du får även möjligheten att träna hemma mellan danslektionerna då koreografin från...


Läs mer och visa alla kurser med Bliss Dance Academy

Kontaktuppgifter till Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

Tel: 0771-444100
www.blissdance.se