Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Birkagården

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 35 recensioner.

Tullia
(5)
Bra (och trevlig dessutom) lärare, mycket duktiga modeller. Och naturligtvis nyttigt att s a s "motionera" krokitecknandet. Dock tycker jag att 10-17 är litet för lång tid. Den sista timmen är jag supertrött (kan det vara åldern!?) och tappar koncentration och ork.
Sanna
(2)
Jag tycker tyvärr inte att kursen uppfyllde mina förväntningar! Keramiken hade brist i pedagogik vilket gjorde att jag fick lära mig från internet eller kompisar, vilket känns synd då jag ändå hade betalat för att få pedagogiska hänvisningar. Jag kan även känna att lokalen inte alltid var fullständigt funktionell då det lätt blev krockar eller a...
Visa hela
Gerd
(4)
10 träffar Intressant kombination med akryl och grafik Trevlig lokal och en utmärkt och kunnig lärare Kunde ha funnits mera material att teckna/måla av
ourson
(4)
Jag tycker kursen har varit roligt. Jag fick lära mig mycket om hur man tummar, drejar, kavlar, m.m. Marianne kommer med input och tar sin tid att visa olika tekniker. Ibland kunde jag önska att hon gick runt och hjälpte till lite mer (mest vid drejning) men överhuvudtaget har jag varit nöjd med kursen och kommer fortsätta. Lokalen är lite begrä...
Visa hela
Monika
(5)
Jag har tidigare gått en kurs i att rita mönster helt från grunden, och nu Birkagårdens kurs i att utgå från grundmönster och anpassa till mina egna exakta mått. Mycket lärorikt, duktig lärare och bra lokal. Kan nästan tänka mig att gå samma kurs igen :) för det var så himla roligt. Men kämpigt också, mycket att hinna på två dagar, rekommenderas...
Visa hela
Annika Graflund
(2)
Väldigt trevlig miljö och mycket rimligt pris. Tyvärr för mycket fokus från kursledaren på att städa och hålla rent på bekostnad av stöd och instruktioner till deltagarna.
Sara Hulden Bengtsson
(5)
Tyvärr hann jag inte vara med alla gånger. Men det är en fantastisk plats att komma till på Måndagar!
Anonym
(2)
Det är en mycket bra o fin studio att vara med, med mycket material att använda. Dock så är lärarinnan inte pedagogisk. Allt jag fick lära mig lärde jag mig utav min kompis som också var besviken.
Jessica Adolfsson
(5)
Perfekt för föräldrar med små barn som vill röra på sig dagtid. Kursen anpassades efter barnen och föräldrarna. Både trevligt och inspirerande :)
Anna
(5)
Jag är nöjd med kursen, fritt att testa och lära sig i egen takt och tempo.
Birgitta Nordström
(5)
Att få arbeta snabbt och hela tiden med nya utmaningar var svårt - och otroligt roligt. Stämningen var avspänd och trevlig - ingen prestige. Bra kursledare med positivt kristisk och humoristisk blick!!
Kerstin Olausson
(3)
Kunnig kursledare men för lite tid. Svårt att hinna med att få mönstren färdiga. Kanske pga för få mallar att arbeta efter, uppstod viss väntetid. Hann inte riktigt klart med ngt fast jag gjorde en del hemma.
Sara
(5)
Jag lärde mig mycket. Vill gärna ha en fortsättning!
eva
(4)
Mycket givande, kanske lite kort om tid. Vill gärna lära mig en massa praktiska färdigheter och sy ett riktigt plagg på kursen med blixtlås, knapphål, infodring, fickor m.m. så jag kan få feedback lärande så det blir rätt och fint plagg. Ser fram emot fler kurser:)
Eva-Stina Rauge
(4)
Jag lärde mig jättemycket och gillade det snabba tempot. Blev inspirerad och vill fortsätta träna på proportioner, anatomi mm Läraren var mycket bra och peppade oss alla samt skapade en tillåtande stämning. Som nybörjare hade jag kanske behövt lite mer personlig handledning
Intensivkurs i kroki
(4)
De var en bra och konkret kurs. Bra och mysig lärare. Dock hade de vart skönt med en introduktion till mer hur man ska tänka och proportioner direkt och inte bara börja pang på. Detta eftersom kursen va för alla äcen nybörjare, och som nybörjare vill man ha mer av en intro än vad vi fick. Annars bra.
peru77
(5)
jag ärr mycket nöjd med krokikursen på Birka.. Allt får högsta poäng. Återkommer gärna..
Kristina
(5)
Jag älskar de här veckoslutskurserna. Vi får många varierande övningar som verkligen utvecklar tecknandet. Det är som att få en komprimerad 2 års konstlinje på en lördag och en söndag.
Kicki Pallin
(5)
Jag är väldigt nöjd med kursen i Vedic Art. Maria-Conchita är fantastisk och kursen satte igång en lavin av kreativitet!
Anna-Maj och Jonas
(5)
Intressant o helt ny för mig. Kunnig o pedagogisk ledare. 2 trevliga dagar!
Marcos
(5)
helt fantastiskt! kursen gav mig mycket , kursledaren är mycket kompetent och kunnig samt tålmodigt skulle rekommendera kursen till alla som inte har kunnat målat och till do som redan gör det också.
Hélène
(5)
Yogan var jättebra
Emfy
(4)
Kul och inspirerande kurs med lagom nivå för nybörjare. Trevlig och inspirerande kursledare. Lugn lokal för bebisar, inga problem med vagn. Dock, bör man ha en kamera så man hänger med i funktionerna och övningarna.
Åsa
(5)
Jätterolig kurs som jag varmt rekommenderar till föräldralediga.
Kerstin
(5)
Kursen har gett bra frihet inom rimliga tidsramar. Jag har känt mig uppmuntrad, inte styrd. Lagom stor grupp. Kursledaren har gett stort spelrum för personliga önskningar, och det har frigjort mig. Tacksam för visad hänsyn till min dåliga hörsel. En bieffekt till kursen blev ökad kontakt med barn och barnbarn, vilket uppmuntrat mig att fortsätta...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.