Visa kurser.se som: Mobil

Babyateljé

Birkagården
Kursinformation
Stockholm
3 tillfällen
500 SEK
Kommande starter
Stockholm
2022-01-20 14:00  
500 SEK
2022-03-10 14:00  
500 SEK
2022-05-12 14:00  
500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

BABYATELJÉ
Vill du bli mer kreativ tillsammans med ditt barn? Då är den här kursen för dig. Ta med ditt barn (9-24 månader) och utforska olika material i Birkagårdens mysiga ateljé. Tillsammans testar vi bland annat hemgjord trolldeg och fingerfärg. Efter varje pass får du med dig recept på det material vi provat så att ni kan fortsätta skapa hemma. För de som vill går det också bra att göra hand- och fotavtryck med färg att ta med hem. Det finns möjlighet att sitta avskilt för matning och amning. På entréplan finns också ett café med lunch, fika och toalett med skötbord, här går också bra att ställa barnvagnar. Ta med ombyte till barnet, kläder som tål att bli färgglada och en handduk. Alla material vi använder är antingen gjorda av vanliga ingredienser du har hemma i skafferiet eller inköpta med särskild hänsyn till små barn som gärna provsmakar. Jag som leder kursen heter Ida Lisell och är förskollärare och bildlärare som fördjupat mig inom ateljéarbete med barn.  

Målgrupp

Barn och föräldrar

När?

Torsdagar 14.00 - 14.45

Kursstart 

20 januari

10 mars 

12 maj 

Ledare:

Ida Lisell 

Ida är utbildad grafiker, konstnär och bildlärare. Hon har arbetat som lärare och arrangerat kurser för både barn och vuxna inom olika skapande områden. Förutom kursledare arbetar hon som läromedelsförfattare och studerar kreativt skrivande. Som konstnär skapar hon inom olika trycktekniker och skriver poesi.

Kostnader

500 kronor

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Babyateljé.

Birkagården

Kreativa kurser på Birkagården

Birkagården är en kulturell och social mötesplats med en bred verksamhet. Förskolor, fritidsklubb, kollo, lokaluthyrning och kurser är några av verksamheterna. Birkagården är politiskt och religös obunden.   Birkagården grundades i oktober 1912 av Natanel Beskow och Ebba Pauli i...


Läs mer och visa alla kurser med Birkagården

Kontaktuppgifter till Birkagården

Birkagården

Karlbergsvägen 86B
113 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Babyateljé!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 47 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Babyateljé, fyll i följande uppgifter: